O dediginizden ben askerken vardı çavuş hep bagırırdı kouşşş Yat diem olmamı
Valla bende var bi şişme ördek 3.90 m 25 hp kıçtantakma gözü kesen varsa buyursun binsin
ama baştan sölüm kur indir bindir zulüm yakıtta cabası v8 mubarek
şimdi bir sunseeker olucak manhattan 73 açılıcaksın boğaza ahh ah:)
quote:
Orijinalden alıntı: samsungx
şaka bir yana keşke olsa şimdi bile hep beraber bir bogaz turu yapardık.
Samsungx bu arada mesaj sayısı hiç yakışmamış benim bildigim samsungx 1907 de durur yeni bir hesap açardı
Sakgoz haksızmıyım üstad sen söyle
bu arada her an kaçabilirim biraz yogunum ama ortalıgı söyle bir harmanlayıp öyle kacayım dedim hehe
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
şimdi bir sunseeker olucak manhattan 73 açılıcaksın boğaza ahh ah:)
Üstad o dedigin senin vapur resmen 70 de dgil hemde illa 73 yani yaw yaw yaw bu ekonomide ben anca broşur alırım o tekneyle alakalı gerisi beni aşar sakgoz alda binelim üstad sana söz 2 jeton atarım expres hesabı
herşey için birleşmeyi biliyosunuz şimdide tekne için birleşin pamuk eller cebe herkes ortaya hk sını atsa sankı alırız bıtane :):):):)
bu arada samsungx ustad 1907 de duramaz nıtekım anladıgım kadarıyla baya kızgın takımına:) ben bir beşiktaşlı olarak lig tezgahını çoktan kapadım zaten işte avrupada m.cıty karsısına cıkalım bana yetıcek bu sene mecbur:)
Sence olursa bana uyar ben fazladan ps3 ümüde koyarım ama ben kullanacam almışken hem 84 alalım daha bi heybetli duruyo anca sıgarız zaten koca forum 1907 konusunda ise bakalım samsungx ne diyecek bunca yıllık aşk 90 dk bitmez derim ben şahsen
üstad sende fenerbahcelisin sanırım:)
Üstad biz 7 göbek Galatasaraylıyız ama ben futbol sevmem sadece sordularmı gs derim benim futbolla ilişkim bu seviyede malum benim merakım farklı sporlarda boyda bir miktar uzun sayılır lise zamanı basketbol hentbol tecrübem olmuştu ama futbol ne biliyim bi türlü heves etmedim gitti
aman biz heves ettikte ne oldu boşver en güzelini yapmışsın bak bize kahır çile hepsi bizde:):)
haklısın ama bendeki spor hevesleri daha zor ve meşegatli inan kısmet artık herkez bi şeyler yapacak :) bu arada şu 360 a bi cözüm bulmak lazım hesaplısından senin maliyet süper mesela birde 155 den acil kurtulmam lazım ilan verdim ama ses seda cıkmadı piyasa karışık sanırım Birden H/K topigi oldugu aklıma geldi konuya bodozlama daldım
kaca koydun satısa hocam? azda olsa makul fiyata koy ki daha rahat satılsın şuanda tam piyasasına satamazsın nıtekım
birde dolar uçtu tabi artık iyice zamlandı 360 ın sıfır satısı
Komik olanda bu zaten ürünün tam fiyatı piyasası nedir muamma 999$ isteyende var 1200 tl diyende var ben 1050 tl dedim ki sanırım gayet makul bir rakkam oldu sıfır ambalaj 2 yıl garanti senin fikrin nedir
evet ama hepsi dolarla zaten artınca hepsi artıyor acaba satmasammı bu fiyata bekletsemmi zaten ben nakit ödedimdi derdim evde 3 avr olmasın o kadar para baglı kalıyor
yok üstad ben sat derim napıcan 3 avr yi boşa yer para kaybı valla piyasasını bende bılmıyorum ama sıfıra 950 dıyende var yanı kapalı kutusunda bence sen bunu kolay cıkarmak ıstıyosan fıyatı kafadan 800 e indir derım
valla o 950 dedigini bende gördüm ama 1 adet münferit örnek diye nitelendirdim tek çünkü ben 1000 tl altına inmemem lazım zarar yazacak o zaman ki ben uygun aldım o paralara satmakdan sa açar kullanırım yan odaya koyarım iş yerinde odama koyarım daha iyi diye düşünüyorum hatta özel dostlarım var hediye ederim adı olur
evet gerçi o münferit satıs ozaman fıyatı 1.000 yapın pazarlıksız son fıyat falan deyın ıllakı cıkacaktır biri almayı düşünen sonucta hk bu mutlaka alıcısı cıkar
Haklısın üstad yapmak lazım bi atraksyon bu ara birazda yogunum ilgilenemedim kısmetse ay başından sonra işlerim rahatlar bu işlere vakit ayırma şansım olur bu arada aklıma takılan 60 serisi örnek 260-360 v.b modeller 2010 degilmi 2011 ler hakkında bilgi varmıdır yahut bi değişiklik sözkonusu gibi duruyormu malum hoplar degişti ama avr hakkında ben pek bi şey duymadım yabancı forum takip eden bilgisi olan varmıdır .
not: bu arada buradanda duyurmuş olayım avr155 kapalı paket 2 yıl tr garantılı düşünen olursa elimde 1 adet var son rakkamı 1000 tl dir hatta bunu şatış bölümünede yazmak lazım gerçi hiç denemedim ilk kez deneyecem yardımcı olabilecek varsa sevinirim