Şimdi Ara

HARİKA BİR PROGRAM ! DENEMEYEN PİŞMAN OLUR BENDEN SÖYLEMESİ!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ciko_serdar

bende bir yere kadar gigiyor adaware den sonraki spy programını update ediyor ve orda duruyor? Ordan sonra benmi devam ettirecem?
    bendede oldu bekleyeceksin hemde baya bi bekleyeceksin bide ayarlardan virüs programını devreye sokmayı unutma
  • Bi de biz Deneyelim Çok Övülmüş ;)
    Beyenmezsem geri iadesi varmı
  • spy bot programı kurarken sorun cıkabilir gercekten harika eger antivirüs programını devre dışı yaparsanız tarama daha kısa sürüyor

• Dostum Çok uzun Sürüyo bu yahu. Hepsini devre dışı bıraktım ama hala uzun Sürüyo ben de iptal ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mursoy06

spy bot programı kurarken sorun cıkabilir gercekten harika eger antivirüs programını devre dışı yaparsanız tarama daha kısa sürüyor

norton antivirus 2005 kullanıyorum bende böyle bi sorun çıkmadı ama super bi program bütün arkadaşlara tavsiye ederim mursoy devamını isterik kolay gelsin

• ya bu program varya manyak manyak.. walla kafayı yemiş her şeyi kendi yapıyor bende norton 2005kullanıyorum ama herkese bu programı tavsiye ederim. bilmem kaç tane spy felan buldu. ve en sonun da mübarek destan gibi rapor veriyor. müthiş bişi..
  • arkadaşlar inmio bu adresten bu program birisi bana göndersin daha sağlam bi hosta direk download olarak koyyum...
  • programı kendi sitesinden indirebilirsiniz
  • www.hitmanpro.nl de bi sorun yok şu an gayet güzel açılıyor ve download da bi problem yok
    quote:

Orjinalden alıntı: AkRaeP

arkadaşlar inmio bu adresten bu program birisi bana göndersin daha sağlam bi hosta direk download olarak koyyum...
  • dostum bu sayfanın sağında hitmanpro yazan programımı download ediyoruz sadece 3.06mb lık bir program yüklüyor şuanda yanlış olmasında
  • bu kadar aarşivi nereden bulmuş da 2,96 mb ye sığdırmış bence yapamaz hepsini bulamaz
  • kardeş bu inmiyor yaw bi kontrol etsen linki....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScArFaCeR

kardeş bu inmiyor yaw bi kontrol etsen linki....

çalışıyo link
  • tamam okey çalışıyor.
  • kurupta kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarsa daha iyi olur
    saygılarımla
  • bence mükemmel bi alet herkese tavsiye etmeye başladım bile bundan sonra hep bu aleti kullanıcam :D
  • valla dostum sağol program için süper bir program ellerine sağlık
  • dit programma moet worden uitgevoerd onder Windows NT.
    dedi setup ı kuramadım.nası yapcaz...
  • sanırım p set up xp ve win2000 için.me için programların hepsini ayrı ayrımı indircezz.altında bişeyler yazıyo ama anlamadım doğal olarak.hollandaca bilen varsa lütfen yardımcı olsun
  • evet winxp ve win98 için ayrı setup var ona göre indirin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.