Şimdi Ara

////HARİKA BİR KASA UYGUN FİYAT////(satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    satıldı
    http://www.vatanbilgisayar.com/lian-li-pc-k62-700-lancool-pc-k62-dragon-lord-k-700w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=46129#divDigerResimler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizanteri -- 30 Kasım 2010; 21:32:02 >

• Pm
  • kasan güzelmiş ben aopen g6 aldım. Psu olmadan alacağım ürünler fiyatı fazla geliyordu.Mecburen psu ile aldım.En azından PSU SATAR UYGUN FİYATA GETİRMEK İÇİN. Sizin üründe güzelmiş hayırlı satışlar.
  • Pm cevaplandı satış devam ediyor.
  • Pm ciddi niyetime girdi
  • Tolga Bey ile anlaştık. Tarafımdan yarın alınacaktır. Hayırlı olması dileğiyle.
  • tüh kaçırdım
    istedigim bi kasaydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satıcının tel numarasını attıgım pm e cevap atmayınca ilana 2. girişimde fark ettim ama aynı anda başkasıyla anlaşmış oldugunuda gördüm. keşke pm okuyup 1cevap atsaydı ben alırdım

ben ilk baştan numarayı nasıl göremedim of off kaçtı güzelim kasa

eğer rezerve ettiren almassa ben alıcam aradım tolga beyi(hocam keşke ilana kayıp vidalar önemsiz deseydiniz pm bile atmazdım arıyıp alıyorum derdim)
  • Çok üzülmeyin, ilan açıldığında direk görüp aradım Tolga Beyi, yani pm okumuş okumamış diye üzmeyin kendinizi =) Sizler de umarım aradığınız tarz bir kasa bulursunuz.
  • kapışıldı kasa valla..
    alana satana hayırlı olsun...

çok güzel kasa..
  • Valla gerçekten tam bir fiyat performans kasası 100 tl ye alınacak en iyi kasa bence özelliklerine göre.Hayırlı olsun iki taraf içinde
  • axelipxe arkadaşımıza satıldı güzel bir kasa aldı hayırlı olsun
  • Kasayı bu akşam Tolga Bey'den teslim aldım. Kasa gerçekten güzel ancak OCZ SteelXstream 600w PSUnun kabloları kısaymış =) Kablo gizleme kısımlarını geçtim direk takarken bile yetişmedi neredeyse =). Neyse ki hallettim. Hayırlı olsun.
  • iyi günlerde olsun. izmirde adam gibi kasa satan yok başka yerden alsam 100liralık şeye 20lira kargo tutucak vs..
  • Hocam güle güle kullan gerçekten uygun fiyata yeni ve teknolojik bir kasa sahibi oldun.Tekrar hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.