Şimdi Ara

Harici HDD Tavsiyeleri - [ ANA KONU ] (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.561
Cevap
51
Favori
527.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golddaki WD 1TB Element SE 'nin garantisi kafama takılmıştı ve mail attım gelen cevap;

Mail:http://www.gold.com.tr/U105445/Wd-Elements-SE-1TB-Siyah-Tasinabilir-Disk

linkteki ürünün garanti durumu nedir acaba ?
    yani kendi firma garantisi mi yoksa ithalatçı mı ?

Cevap:Değerli Müşterimiz,
    Konu ürün sorumlusuna iletilmiş olup ürün sorumlusundan cevap geldiği taktirde tarafınıza bilgi verilecektir.
    Saygılarımızla,
    Gold.com.tr

almadan önce bekleyin derim ne olur ne olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lEddYl

Golddaki WD 1TB Element SE 'nin garantisi kafama takılmıştı ve mail attım gelen cevap;

Mail:http://www.gold.com.tr/U105445/Wd-Elements-SE-1TB-Siyah-Tasinabilir-Disk

linkteki ürünün garanti durumu nedir acaba ?
    yani kendi firma garantisi mi yoksa ithalatçı mı ?

Cevap:Değerli Müşterimiz,
    Konu ürün sorumlusuna iletilmiş olup ürün sorumlusundan cevap geldiği taktirde tarafınıza bilgi verilecektir.
    Saygılarımızla,
    Gold.com.tr

almadan önce bekleyin derim ne olur ne olmaz

Türkiye garantisi 2 yıl. ama wd kendisi ürününe 1 yıl garanti veriyor. üst düzey bir diski değil.f/p ürünü.

• Düne kadar bilgisayarımda bir 160 GB IDE disk 3.5 , bir de 640 gb 2.5 inch samsung disk vardı.
    Bugün elime şans eseri bi tane 3.5 inch disk geçti. herneyse bunları geçelim. 640gb 2.5 inchi bilgisayarımdan çıkardım.boş dursun istemedim.
    vatandan bitane external case aldım frisby marka , 20 liraya. o boşda kalan 2.5 inch 640gb samsungu taktım bunun içine.
    maşaallahı var şuan diskin , özetle kendi taşınabilirimi kendim yaptım ve çok güvenilir. 36mb/s ile dosya yazabiliyor. samsung smart tv ye taktığımda okuyor film izleyebiliyorum. Avantajlarıda çok , şöyle ki , taşınabilir diskler bozulduğunda neresinin bozulduğunun önemi yok , garantiye giderler . Yenisi gelir içi boş şekilde. amma ve lakin bunda şöyle bi durumvark i , external yansa bile içinden diski söküp direk bilgisayara bağlayarak veriler kurtarılabilir.
    hızlı bir dosya almam gerktiğinde direk söküp pcye bağlayabilirim. yarın bigün yükseltmek istediğmde 2. elciye 640ı satıp yüksek bir disk alıp içine takabilirm. vs vs.

• selam beyler,www.technofoni.com sitesine bakabilirsiniz. bilgisayarlar pahalı parçalar ve oyun konsolları inanılmaz ucuz..
  • Merhabalar,

iomega ve Wd nin 1tb lik 5400 rpm lik 2,5" harici harddisklerini kullanıyorum

4 yıldan sonra wd harddiskim bazı sıkıntılar çıkarmaya başladı ki kendisine ben çok güveniyordum iomega metal kasasından kaynaklı kısmi sıkıntıları zaten vardı. sahip olduğum laptoplarda şimdilik usb 3.0 yok ama şimdi yeni bir 1tb 2,5 " harrdisk alacağım wd in 1,5tb lik 2,5 " harddiskini medyamarkt da 279 tl ye bulmuştum ama wd yerine başka bir markaya geçiş yapmayı düşünüyorum önerileriniz nedir ? özelden mesaj atarsanız yada burdan paylaşırsanız sevinirim
  • Bu WD My Password 1TB Amazonda 1. sırada, ben de ondan almak istiyorum bugün veya yarın bakıcam
  • - 1 Tb
    -2.5 "
    -usb 3.0 bir harddisk alacağım seagate,samsung,western digital,toshıba sizce hangi markayı almalıyım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben A-Data CH 94 500 GB kullanıyorum memnunum iki yıldır. Arkadaşım Seagate 3 tb 3.5 inç lik bir model aldı bir yıl içerisinde bozulma oldu içinde ve garanti yolladığında sorun yok diyerek geri yolladılar oysa ki harici hiç açılmıyordu ben bir tane harici daha alacağım sea gate kesinlikle düşünmem artık 2.5 inç ve 1 tb kapasiteli USB 2.0 olan bir harici öneren olursa iyi olur bu arada.
  • yeni laptop aldıktan sonra usb 3.0 portundan faydalanmak için 2.5" disk bakıyordum bir süredir. sonunda bu gün elektroworld ten seagate backup plus aldım 209 liraya. daha önce bir arkadaşın 1.tb lık WD diskini denemiştim laptopta. 3.6 gb lık iso dosyasını 55-75 mb/sn hız aralığında kopyalamıştı. bu diski alır almaz aynı dosyayı kopyaladım 102-108mb/sn hızla kopyaladı. diski alırken samsung ile bunun arasında kalmıştım rengi laptopla uyumlu diye bunu seçtim :).
    bilgi için elektroworld te fiyatlar alttaki gibi. tüm elktronik marketleri dolaştım en uygun disk fiyatları kesinlikle burada.

samsung 1tb m3 169 tl
    WD 1 tb 179 tl (iyi bir modeli daha vardı onun fiyatı 230)
    seagate 179 tl (backup plus lar 209)
  • Daha önce usb bellek dışında harici disk kullanmadım şimdi laptop kullandığım için lazım oldu. Adaptörlü olmayan, usb bellek gibi usb'den çalışan 1 TB'lık harici disk önerilerinizi bekliyorum. Seagate olmasın, Samsung ve Western Digital olursa daha iyi olur.

Samsung M3 Portable 1TB HX-M101TCB/G

Western Digital Elements SE 1 TB WDBPCK0010BBK-EESN

Bu ikisi arasında kaldım hangisini önerirsiniz? Bir de 2 TB'lık, yukarıda istediğim özellikte harici disk var mıdır? Teşekkürler.

Edit: Samsung'un harici disklerine Samsung değil de Seagate mi bakıyor doğru mu bu? Öyleyse bozulma durumunda taa Hollanda'ya göndermem gerekir. Varsa böyle bir durum Western Digital'ı alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenyxia -- 10 Şubat 2013; 17:24:18 >
  • Şahsen Seagate'in Wireless Plus ürününü öneririm, hem mevcut tabletlerinizle hem de Ağ networkünüz'e entegre ederek 1 Terabyte'in keyfini sürebilirsiniz. Ürünün detaylı incelemesini ingilizce olarak aşağıdaki link'ten bulabilirsiniz.

http://www.knowhowtheydo.com/?p=1242
  • Migrosta Toshiba Stor.E Basics 2.5'' 500GB HDTB105EK3AA 140 tl falandı araştırmadan almıyım dedim bu cihazı önerirsiniz yoksa WD 2,5" 500GB My Passport Essential Beyaz USB3.0 bunumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

quote:

Orijinalden alıntı: ToMa46

quote:

Eskişehir Metro Market Seagate 1TB 2.5" USB 3.0 150 TL

Hocam sadece eskişehirde m mevcutt?

Evet.

Ürün hala satışta mı biliyor musunuz ? Ya da ne zamana kadar satışta kalacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkut Sert

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ToMa46

quote:

Eskişehir Metro Market Seagate 1TB 2.5" USB 3.0 150 TL

Hocam sadece eskişehirde m mevcutt?

Evet.

Ürün hala satışta mı biliyor musunuz ? Ya da ne zamana kadar satışta kalacak ?

Satışta ama 190 TL
  • Seagate goflex slim 500 gb nasıldır arkadaşlar bilginiz var mı ? media player ile kullanmak istiyorum.7200 rpm olması bi avantaj yaratır mı ? bir de anlamadığım bu tarz modeller neden hep 5400 rpm ? bu model hem slim hemde 7200 rpm... bana biraz ilginç geldi ve eski incelemelere bakınca biraz sorunlu gibi geldi ama 7200 rpm in cazibesine dayanamıyorum....

ortalama fiyatı şu şekilde

• arkadaşlar bu wd elements se ile wd my passaport arasında ne fark ar hangisini önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre124

arkadaşlar bu wd elements se ile wd my passaport arasında ne fark ar hangisini önerirsiniz?

aynen ya bende merak ettim farklarını?
  • Silicon Power güvenilir bir marka mı? WD,Seagate ve Toshiba ile kıyaslayacak olursak SP nin yeri nedir? Bu konuda bilgili arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim..

Almayı düşündüğüm ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: B Master

Silicon Power güvenilir bir marka mı? WD,Seagate ve Toshiba ile kıyaslayacak olursak SP nin yeri nedir? Bu konuda bilgili arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim..

Almayı düşündüğüm ürün

hocam ben şu an sp aldım gelmesini bekliyorum alüminyum kasa ve fiyat aralığındaki hdd lere göre daha kompakt olduğu için tercih ettim... hızlıal #benimaskim çeki ile 146 tl ye geldi samsung m3 ile aynı fiyatı wd elements ten 5 tl daha pahalı... gelince görüşlerimi yazarım...
    benimkisi diamond d05

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 16 Şubat 2013; 10:59:29 >

• Western Digital My Book Essential 3.0 2TB almayı düşünüyorum hepsiburada da şuan 207 tl
    özellikle tvde film arşivi olarak kullanacağım önerirmisiniz?

http://www.hepsiburada.com/liste/western-digital-my-book-essential-30-2tb-35-tasinabilir-disk-wdbacw0020hbk-eesn/productDetails.aspx?productId=bd85388&categoryId=100225
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.