Şimdi Ara

Harici HDD My Files recove İle Nasıl Kurtarılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar My files recove v5.2.1 Kullanıyorum.Saçma bir programı denerken haricim takılıydı pc ye onu biçimledi fakat my filesi az çok biliyordum ama bu kadar derine ineceğimi düşünmedim Programa tıkladığımda sağ seçenekten next ve harici hdd kısmını seçtim daha sonra orta üst kısımda işlemin tamamlanmasını bekledim daha sonra save dediğimde teker teker lislost diye program vb.. şeyler geldi. Lütfen Kullanımı hakkında görsel ve yua video paylaşımı yaparsanız çok sevinirim 7 yıllık emeğimi taşımıştım ona...

• Merhaba,

Disk biçimlendikten sonra üzerine veri yazmadıysanız kurtarmak mümkün olabilir.

İlk olarak Recover my files Fast format recover deneyin.

İstediğiniz verilere ulaşamazsanız complete format recover yapın.

Yine olmazsa complete file search yaparak istediğiniz dosya uzantılarını seçerek .jpg .doc gibi kurtarma yapabilirsiniz. Ancak bu son yöntemde dosya isimleri ve klasörler kurtarılmaz.

www.youtube.com/watch?v=9Pa0ySrYtug Video İngilizce ancak aynı adımları takip edebilirsiniz.
  • Sağol dostum bilgilerin için fakat ben harici hdd biçim yiğince ellememiştim üstünü yazarsam geri alamam diye başka bir programla tüm dostlarımı adına klasörüne kadar çıkartan program buldum gerçekten işime yaradı. Allah Razı Olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumdays

Sağol dostum bilgilerin için fakat ben harici hdd biçim yiğince ellememiştim üstünü yazarsam geri alamam diye başka bir programla tüm dostlarımı adına klasörüne kadar çıkartan program buldum gerçekten işime yaradı. Allah Razı Olsun

merak ettim programin adi ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Dostum Programın adı: EaseUs Data Recovery Ama Cracki bul önce yoksa bulduğun yedekleri kurtaramazsın.
  • tesekkurler suan ihtiyacim yok ama oldugu zaman kullanilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    harici hdd raw oldu, yardım!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.