Şimdi Ara

harici hdd içindeki dosyaları göremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
20.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 500 gb harici hdd içinde yaklaşık 350 gb lık kısımda bir sürü dosya film,fotoğraf vs bulunuyor.Diski açtığımda içi boş olarak görünüyor.özelliklerden bakınca 350 gb dolu görünüyor.antivirus (nod 32) ile tarattım virus olabilir diye ama açılmıyor.El emeği göz nuru dosyaları nasıl kurtarabilirim...lütfen yardımlarınınızı bekliyorum...teşekkürler....

• harddisk takılıyken combofix i çalıştır....
  • combofixi denedim olmadı ....başka öneri varsa yardım bekliyorum
  • başlat çalıştıra CMD yaz. Sonra hardiskinin adını yaz (C-D) gibi sonra aşağıdaki kodu yapıştır 5 dk bekle dosyaların gelecektir.

attrib -h -r -s /s /d *.*

sanırsam dosyaların virüs tarafından gizlenmiş, virüs programları virüsü bulur siler ama dosyaları eski haline dönüştürmez. Bu dosyaları klasor seçeneklerinden görünür hale getiremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 12 Temmuz 2009; 14:58:42 >
  • doğru yapıp yapmadığımdan emin değilim ama hdd içinde şöyle dosyalar oluştu.ekran resimlerini koydum ..hala kendi dosyalarım gelmedi...

harici hdd içindeki dosyaları göremiyorum.
  • Doğru yapmışsın. Tüm gizli dosyalar açığa çıkmış. Dosyaların gizlendiğini yada bozulduğunumu anlamak için bide şunu yap. Klasore girince yukarıdaki adres çubuğu çıkıyor ya oraya kaybolan ve ismini bildiğin herhangi dosyayı yaz bakalım çıkacakmı.

örnek : F:\resimlerim\özel\adsız.jpg ( dosya uzantısını kesinlikle yazman gerekiyor yoksa hata verir.)
  • teşekkürler cingozz ... evet oluyor tek tek arayıp bulunca oluyor ancak biraz zor oluyor.. ör: filmlerin alt yazıları hep aynı isimle olmadığından bulmak zor oluyor artık ne kurtarabilirsem.... yarımlarınız için teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama yine de eski dosyalama biçimiyle hdd geri döndürebileceğim yöntem var ise denerim...
  • Gökhan Atas .. Allah senden razı olsun kardeş. ..
    Sen olmasan mahvolucaktım .. dünya kadar iş dosyasını senin sayende kurtardım ...
    Duacınım ..
  • cingozzz uzaklaştırılmışsın galiba ama Allah razı olsun bende combofix sayesinde 200gb lık bölümü görebildim...Herşey gönlünce olsun
  • valla cingöz uzaklaştırılmışsın ama Allah razı olsun o kadar işe yaradı ki.. Bi de uğraşmadan direk çözülünce sorun, daha bir mutlu oldum tekrar tesekkürller
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.