Şimdi Ara

Harici HDD Bölme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
8.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 tb harici HDD var Ben windowsu buna kurmak istiyorum ama onun için 2 ye bölmek gerekiyor sanırım haricimin 1 tb si dolu bu dosyaları silmeden bölebilirmiyim?

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Silmeden de bölebilirsiniz. win7 ve vista da bölünebiliyor. Bunun dışındakiler de ise partition magic gibi programlarla da bölebilirsiniz..

Sağolasın kardeşim ama nasıl yapıldığını söylemen veya gösterme şansın varmı?

Orijinalden alıntı: ashill2013

quote:

Silmeden de bölebilirsiniz. win7 ve vista da bölünebiliyor. Bunun dışındakiler de ise partition magic gibi programlarla da bölebilirsiniz..

Bilgisayarım kısa yolu sağ tık yönet disk yönetimine girin. Oradan böleceğiniz diskin üzerine sağ tık yaparak birimi küçült diyiniz. Küçülteceğiniz birimi kaç gb yapmak istiyorsanız ona göre sayıyı mb cinsinden gibirn. Eğer 200gb lık bir bölüm oluşturacaksanız 200000mb olarak girin.

Programla bölmeye de buradaki konuya bakın.
    Partition Magic Resimli Anlatım
    http://www.usbuzmani.com/partition-magic-resimli-anlatim/
    Bunun dışında imzamdaki hdd bölme konusuna da göz atabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ashill2013

quote:

Bilgisayarım kısa yolu sağ tık yönet disk yönetimine girin. Oradan böleceğiniz diskin üzerine sağ tık yaparak birimi küçült diyiniz. Küçülteceğiniz birimi kaç gb yapmak istiyorsanız ona göre sayıyı mb cinsinden gibirn. Eğer 200gb lık bir bölüm oluşturacaksanız 200000mb olarak girin.

Programla bölmeye de buradaki konuya bakın.
    Partition Magic Resimli Anlatım
    http://www.usbuzmani.com/partition-magic-resimli-anlatim/
    Bunun dışında imzamdaki hdd bölme konusuna da göz atabilirsiniz.

yapamam ben bunu :( 1 tb yazık olur yani yapmıcam.s

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    harici harddisk bölme
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.