Şimdi Ara

Harici Harddiski görmemeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 160 Gb Codogen 2.5" harici harddiske bilgisayardan 40 GB kadar dosya yükledim ,buraya kadar gayet iyi. Fakat iki küçük dosyayı sürükle bırak yöntemi ile harici harddiske kopyalarken bir anda harici harddisk kayboldu. Harddiske enerji gidiyor,ışığı yanıyor, diskten çalışma sesi de geliyor ama bilgisayar harddiski görmüyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Orjinalden alıntı: nsolmaz

160 Gb Codogen 2.5" harici harddiske bilgisayardan 40 GB kadar dosya yükledim ,buraya kadar gayet iyi. Fakat iki küçük dosyayı sürükle bırak yöntemi ile harici harddiske kopyalarken bir anda harici harddisk kayboldu. Harddiske enerji gidiyor,ışığı yanıyor, diskten çalışma sesi de geliyor ama bilgisayar harddiski görmüyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    ben bi arkadaşıma hdd mi götürmüştüm virüs varmış onda da. virüs bulaştı ve görmemeye başladı pc. ama güvenli modda görüyodu. ben de güvenli modda virüs taraması yapıp temizlemiş sonra da format atmıştım. böylece sorun çözüldü ama tabi olan dosyalarıma olmuştu.

Göndereli 8 gün oldu. Onlar hala kontrol edilmediğini söylüyorlar.

Yeytili servisi malesef çok ağır çalışıyor. Harddisk hakkında daha bilgi veremiyorlar

Orjinalden alıntı: nsolmaz

Yetkili servisine gönderdim.

Göndereli 8 gün oldu. Onlar hala kontrol edilmediğini söylüyorlar.

Yeytili servisi malesef çok ağır çalışıyor. Harddisk hakkında daha bilgi veremiyorlar

Vega bilgisayar bakıyor codegene... Servis olrak kötü olduklarını söyleyebilirim. Ellerine düşmeye görün. Kendileriyle iki kez tecrübem oldu da..

Böyle durumlerde en iyisi garanti kapsamında servise göndermek.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.