Şimdi Ara

Harici Harddisk deki Klasör Açılmıyor! Resimli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
25.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugun gün boyunca kaspersky 2012 antivirüs programının taramasını bekledim bircokda tehdit buldu ve sildi ama malesef sorun hala devam ediyor bolcak bu klasörün hali bilmiyorum herkezden yardım bekliyorum o klasçr benim için oldukca degerli
  • merhabalar

Belirttiğiniz sorunu bende yaşıyorum. 1 tb hdd ye kısayol virüsü bulaştı.Bu virüsü kasperksy ile temizlendi ancak ana dosyam silindiği için yaklaşık tüm verilere ulaşamıyorum. Sizde bu virüsle ilgili sorunlarınızı azaltmak istiyorsanız google da kısayol vırısu yazarak cmd komutlarıyla bellı asamaya kadar gelebılırsınız belkıde sorun tamamıyle hallolur,

Konuyla ilgili yardımlarınızı beklıyorum,ıyı aksamlar
  • dostum hıc bosuna urasma bu tarz seylerle eyer 32 kb gözukuyorsa dıskınde buyuk ıhtımal tırtlamıstır eyer dıskın ıcıne bısıler atabılıyorsan yolun acık ben senın yerınde olsam dıskı formatlarım sıfırdan sonra dıskı baska bır pc takarım veya aynı sıstem ıcınde baska bır dısk varsa veya ıkıye bölunmusse EasyRecovery Professional le tekrardan dosyalarımı carırım baska bu ısın yolu yok buda yemezse data kurtarmaya verıceksın buda malıyetlı bır olay allah yardımcın olsun ....:)
  • olmuyor olmuyor olmuyor................
  • takıpdeyım musaıt oldukca yıne netten konuyu arastıracagım bısı bulursam paylasırım hocam ..
  • Chkdsk yaptın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum; belkide sen farkında olmadan o dosyanın ismini uzun yazmıştırsın -ki (XP 255 karekter ve win7/vista 260 karektere kadar izin vermektedir) dosya/uzantı veya klasör isimlendirmede belirtilen karakteri aştınmı hangi dosya/uzantı/film/müzik ve benzeri klasör isimleri otomatikman KB olarak görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Chkdsk yaptın mı?

yaptım arkadaşım yapmadık kalan şeyleri araştırmaya devam ediyorum bu arada işletim sistemim xp dosyanın adıda oldukca kısa
  • arkadaşlar aynı sorun bendede var.
    1- Bir arkadaşşın bilgisayarından virüs bulaştı ve bütün dosyalarım Kısayol olarak görünmeye başladı.
    2-Bu olaydan kurtulmak için microsoft security essentials ve marlwarebaytes ile taradım ve yaklaşık 30 tane virüs buldu. Bunlarla temizleme yaptıktan sonra System Volume Information adılı bir dosya ortaya çıktı fakat diğer bütün klasörler görnmüyordu.

3-Daha sonra hala vrüs olabilir diye Kaspersky ve AVG ile taradım ama virüs yoktu.

4- COMBOFİX programını başlattım ve bütün dosyalarıma ulaştım.

5- Eğer bununlada bulamazsanız Win7 lerde dosya adının göründüğü yere klasörün adını yazarsanız klasöre girebilirsiniz. (Örn: ''F:\Filmler'' yazarsanız filmler klasörüne sorunsuz erişebilirsiniz. tabi klasör adını doğru yazmak şartıyla).

• buradaki arkadaşın yaşadığı sorunun aynısını ben yaşıyorum ama en son cevap veren arkadaşın yaptıgınıda yapmam ragmen sonuc hüsran baska yorumu olan?
  • yok mu yardım edecek bir bilgin.

arkadaslar bu verilere ulaşmam gerek yardım edin ne olur...
  • Hangi klasöre erişeceksin?
    1- Virüs varsa eğer klasörü gizlemiş olabilir. Klasör ayarlarından gizli klasörleri görünmesine izin verin..
    2- masaüstündemi klasör?
    C:\Users\admin\desktop\******
    ***** yerine klasörün adını yazın bakalım açılacakmı
  • klasör zaten görünüyor sıkıntı o yönde degil ki senin sorununla aynı şey degil. biz var olan ve içerik degeri 20gb lık bir klasörün nasıl 32kb boyuta düştügünü ve türününde yani uzantısınında dosya oldugunu söylüyoruz işallah anlasılmıstır. işin kötüsü konu tıkanmış kalmış ve çözüme ulaşılamamış.
  • ya arkadaş deli oalcam yok mu bilen çözen nedir bu ya dosyalarımın çoguna girdi bu neyse açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuyuyu16

ya arkadaş deli oalcam yok mu bilen çözen nedir bu ya dosyalarımın çoguna girdi bu neyse açılmıyor

zamanında benımde başıma gelti 1t hdd mın ıcıne ettı o virüs en son bir hdd kurtarma programı ile içindeki dosyaları farklı bir hdd ye çektim ( çok uzun süren bir işlem ) daha sonra hdd mi biçimlendirip devam ettim en son seçeneğim bu oldu .

kolay gelsin işin zor
  • dosya kurtarma programlarında da gormuyor dediğim dosyayı formatladıktan sonra kurtarabılır mıyım acaba? dosyaya tıklıyorum bekliyor allahın belası sonrada biçimlndirin uyasrısı veriyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.