Şimdi Ara

Harici Harddisk'de Büyük Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 tb wd harddiskim var ve bugun netbook'a taktım ve açamadım sonra notebook'a taktım ve böylebir hata veriyo içinde dosyalar var ve benim onları kurtarmam lazım bi çözümü olna varmı nasıl düzeltebilirim

Harici Harddisk'de Büyük Sorun Harici Harddisk'de Büyük Sorun Harici Harddisk'de Büyük Sorun

• kesindir demiyorum ama bu sorun bence bad sector olabilir çünkü aynı hatalar bende de vardı. hdd çok kasıyordu çok geç açlılıyordu.ve en son pc bir daha açılmadı ve hata vermeye başladı pc sistemi daha fazla zorlamadan takma artık eğer içinde çok önemle bilgiler varsa bunu bilgisayarcılar halledebilir.
  • Hocam virüs girmiş sanırım hdd nize. Antirun isimli bir antivirüs uygulaması var işinize yarayabilir belki. Veya farklı bir antivirüs ile taratın virüsleri sildirin. En son baktınız sorun devam ediyor, Rstudio,Recuva vb. gibi yazılımlarla kurtarmayı denersiniz.

Not: autorun gördüğüm için virüs vardır dedim google'da daha detaylı araştırabilirsiniz autorun virüsünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 5 Ocak 2015; 17:18:09 >
  • aynen virüs geçmiş flaşhlarda da aynısı var.Esed ile tarttır hddyi virüsleri temizler.daha sonra içine girebilirsin dosyalarını bir yere yedekle sonra biçimlendir.Dosyaları geri koy sorun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici HDD ve USB farkı nedir?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.