Şimdi Ara

Harem-Mu Season4 Episode2 New Npc New Sistem No Bug %0 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yoo hala devam etmekte sürülen bu kara için sayın yöneticiler arkadaşın mesajını silermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MRMARUF

yoo hala devam etmekte sürülen bu kara için sayın yöneticiler arkadaşın mesajını silermisiniz

amacım serveri kötülemek degldi bi anda server gitti artı suanda bug war oyunda npc ve moblar gözkmüo ki oyunada girilmio herkezn char askıda kaldı bi ara düzeltrseniz sefnrm =) güzel server ama 1 2 eksigi war onun dısnda mukemmel sahsen herkeze önereblrm nadir önerdigim serverlerden biri =)
  • Ainen seRveR Neden Kapalı AyıptıR soRması ???
  • Server Elektrik Kesintisinden Dolayı Kapanmıştır Çok Yakında Jeneratörlü Sisteme Geçiş Yapacağız Biraz Sabır Ve Bugta Kalmanıza Şaşıyorum Dışarıdan Oynayan Bir Kaç Kişiye Sorduğumda Böyle Bir Sorun Yok Diyorlar.
  • Buradanda bir Duyuru Yapmak İstiyorum Sayın Karayak İş nedeniyle Eskisi Kadar Sık Bizimle Olamayacaktır Bu Duruma Üzülüyor Ve Karayak Kardeşimizi Herzaman Seviyor Bu Büyük Başarısından Dolayı Kutluyor Ve Herzaman Yanımızda Olmasını Diliyoruz.
    Saygılar.
  • admin msn adresini verirmisin?
  • PM'ni Aç Atayım
  • KARAYAK KARDEŞİM SENİN İÇİN YAPTIM SENİ ÇOK ÖZLEDİK

http://img20.imageshack.us/img20/9725/screen052412000000.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRMARUF -- 24 Mayıs 2009; 12:15:31 >
  • KOptum Ya... YaLakaLıkta BiyeRe KadaR^^. Şuanda GüLmekten Yarılıyorum. Yaf Biraz RekLam İÇermeyin. Bea Bu KaRaYaK'ıda Cok Şişirdiniz. En Sonunda Başınıza Cıkarttınız. OLacagı Buydu^^ HavaLı Jojuk.

Bu Arada İsiminizin TesciL'i Varmı? Sadece Sizemi Ait?
    Benim Burda "Muharrem" Diye Arkadaşım Varda^^. O Benim İsmimi Kullanıyorlar. CorCocugun ELine VermişLer İsmimi Diyiyor.^^
    Server 1-2 Hafta İçinde OffLine OLacagına İnanıyorum^^.
  • Peki Ya Senin Adanan???

Ve Tekrar Söylüyorum Sen Gözlüğüne Baktır Bizde Tek "r" Var

Ve Sen Türkiyenin Bir İlinin ismini Kullanıyorsun Bunun Tescili Var mı Ki Sende Ben Muharem Tescilleyim?

Sende Beni Güldürüyorsun Bu Şaşkınlığınla

Ve Yaptığın O Hakaretten Dolayı Seni Şikayet Ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRMARUF -- 24 Mayıs 2009; 12:47:24 >

• MRMARUF: Jojuk Sen Beni SikayeT Et Ben Seni Hadi Bakalım.
  • Sayın Yöneticiler Konumun Aynı Seyirde Gitmesi İçin Arkadaşım Bu Mesajlarının Silinmesini İstiyorum
    Ve Konuma Bu Arkadaşım Herhangi Makale Yazmasını İstemiyorum
  • admin yha msnini ver yada ıp adresini ver servere giremiom:S
  • PM Açık Değil ki Senin göndereyim PM Aç Önce
  • megola_alem@hotmail.com ekle o zaman
  • at hadi bekliyom
  • quote:

KARAYAK KARDEŞİM SENİN İÇİN YAPTIM SENİ ÇOK ÖZLEDİK

Birader cok abartmamış mısın?
  • Oyunda Admıne Bısey soRuoRuz İlgilenmıo Yada Ters Cevap Verıo Bence Kndınıze Ceki Duzen veRın Yada Onerı Ve sıkayetLerını Bıldırın demeyın !!

• quote:

Orjinalden alıntı: ActionMu

quote:

KARAYAK KARDEŞİM SENİN İÇİN YAPTIM SENİ ÇOK ÖZLEDİK

Birader cok abartmamış mısın?

Abartmak Bunun Yanind bİR hİÇ oLur millet parayaln kurarken karayak himmet bize bir cıkar goz etmeden saglam bugsuz filesi ver ve bir cok kişiyede verdi

Himmmeti karayak yani bilen insanlar bunu cok iyi biliyorki himmet bylord yada benzeri kişiler gibi cıkar menfaat gibi seyler goz etmeden yardim eden bir insan sunu da soylim burda isim ver mek istemiyorum game-helper tarıgın forumundan filesleri alip kuran adamlar var sonra burda ben suyum buyum dienler var oraya nick iste onek bir farkli nick yaziyor orda himmetin tarıgın verdigi filesi alip kuruyorlar volkan sen bunlari biliyormusun bişiler animsatiyoromu sana himmet karayak benim için kardeten otedir bu serveri bana ve bir cok kişiye o ogretti bende bunu goz onune alarak herseyi en iyi sekilde sunacam belki kapanabilir kul yapisi ne olacagini bilemeyiz ama su anda oyle bir sey soz konusu degil server yeni bir sistem de kastirilmaktadir fun sistem fre hesap sınırı bilmem anlatabildimmi biz item baglardan item cıkarip o itemleri donete satiş yapan kişilerden degiliz ve yalan yanliş işlerde hiç bulunmayiz her neyse herkez oyununa baksin ben konumda istedigimi overim buda kimseyi alakdar etmez

• Konuyu saptırma bence. Nereden donate satışına gelmişsin. Bizde para veriyoruz bu işe bütün adminler gibi. Her daim adminlere de maddi konuda yüklenilmemeli. Şurada player için ugrasıyorsak, bizde düşünülmeliyiz. Şimdiye kadar donate konusunda bir sıkıntısı olan varsa, gelsin konussunlar. Kendi adıma konusuyorum. Ama donate, vip gibi unsurlar servera destek saglayan unsurlardır. Bunlarla beraber server ilerler. Bence yanlıs düşünüyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.