Şimdi Ara

Harddiskte dosya veya dizin bozuk uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,Mp3 arşivimin bulunduğu 160 gb hardiskimde (bende G olarak tanımlı) bir klasöre erişemiyorum..

Verdiği hata şu:

G:\G Back Up\45's erişilemez..

Dosya veya dizin bozuk ve okuyamaz durumda..

ve bilgisayar 1 haftadır açılırken mavi ekranda söz konusu klasördeki arşivimi ve mp3 lerimi tarıyor..Bir kere de açılışta windows başlatılıyor ekranında takıldı..

şimdi forumlarda arama yaptım ve hep hardisk çökmesi vb gibi sorunların bu uyarıyı verdiğini gördüm..

Ama ben sadece bu klasöre erişemiyorum, diğer klasöre erişimde bir sorun yok..

Üstelik ups kullandığım için elektirik kaynaklı bir sorun da olmaması lazım, ee harddisk söküp çıkaran başka pc ye takan biri de değilim..Bu neden olur?

aslında bu klasörün yedeği var, yani burada veri kaybı çok önemli değil, ama bu sorun bütün harddiske yayılırsa, o zaman felaket olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekim.baykara -- 25 Haziran 2006; 15:11:43 >

• Bu klasörün olduğu alanda bad sector oluşmuş olabilir. Tamamen taramasına izin ver. Raporda sorunun ne olduğu çıkabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

Bu klasörün olduğu alanda bad sector oluşmuş olabilir. Tamamen taramasına izin ver. Raporda sorunun ne olduğu çıkabilir.

evet ama zaten taramasını bitirmesine izin veriyorum, ondan sonra açılıyor..rapor var mı dikkat etmedim..bakarım tekrar. tskler
  • Bilgisayarım-> G sürücüsü sağ tık -> Özellikler -> Araçlar -> Hata denetimi

burdan bi tarama yaptır.
    İstersen daha gelişmiş disk kontrol ve düzeltme programları var. onlarıda deneyebilirsin.

Yerli download sitelerinde aramada bad sector yazarsan birçok program çıkar karşına.
    Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 dosya verileri bozuk hatası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.