arkadaşlar yüksek lisansda ödev gibi birşey benim için ... sıkıntım şudur.
matlab(xpc toolbox) boot dosyaları var bunları en az 5 senelik eski bir bilgisayara boot etmeye çalışıyorum. ancak bios(eski versiyon) dan usb seçmeme rağmen ekran updating ESCD .... Success /Verifiying DMI pool datan .......... şeklinde takılı kalıyor . daha ilerisi gelmiyor.
Normalde boot dosyalarını flopy disket(1.5mb) ile yapınca oluyor.Kullandığım USB 14 gb ve bios eski bir sürüm.bilgisayar 512 mb RAM / Üzerinde HARDDİSK YOK / Direk nereye boot ediyorsa artık (flopyde ettiği gibi) USB dede aynı dosyalar ile boot etmesini istiyorum.
flopy disket ile olması /usb ile olmaması sıkıntı. (ödevimde usb ile boot edebilmek :) )
yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
bilen yokmu arkadaşlar ya hiç ?
Duydum ama konu hakkında hiçbir bilgim yok. Merakla takipteyim.
KillForYou!
kullanıcısına yanıt
bakalım usb den boot atma işi oldu :) bu sefer matlabda tanıtma kısmı kaldı . usb portlarına felan dikkat etmem gerkeecek. düzenlemem gerekiyor . nerden oluyorlar kontrolde etmedim :) araştırmaya devam