Harici hard diskimi her bilgisayarıma taktığımda nedense hiçbir şey yazamıyorum yada silemiyorum. Normalde hatanın çözümünü buldum. Diskpart komutuyla sorunu çözebiliyorum. Ancak komutu her defasında çalıştırıp komutları tek tek girmek yerine bunu bir bat dosyasıyla kısa yoldan halletmek istiyorum. Yada bunun bir daha olmaması için kalıcı çözüm önerebilecek varsa daha iyi olur. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Kullandığım kodlar sırasıyla şöyle: cmd diskpart(burada evet deyip onay vermemiz gerekiyor) list volume(bu listenin onay verene kadar açık kalması gerekiyor çünkü bir sonraki adımda buradaki sorunlu diskin numarasını bu listeden seçeceğiz) select volume n(n yerine üstteki listeden seçtiğimiz numarayı buraya gireceğiz) attributes disk clear readonly attributes volume clear readonly bu işlemden sonra sorun ortadan kalkıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme