Şimdi Ara

Harddiskim kafa mı vuruyor? (Notebook)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Notebook'um için yeni harddisk aldım. (320 GB Western Dijital sata)

Bir ses geliyor. Kafa mı vuruyor anlamış değilim. Sordum soruşturdum; normal diyen de var, normal değil diyen de var.

http://soundcloud.com/atikeen/ses-0004 bi bakabilir misiniz. Sizce bu normal mi? Neden böyle bir ses çıkıyor? Önemsiz mi? (Verdiğim linkten indirmeden dinleyebilirsiniz)

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAtikeen -- 10 Ocak 2012; 19:46:08 >

• Western Dijital ise normaldir normal değil dedikleri diğer markalar için, kasanın içinde kedi mi besliyoruz köpek mi besliyoruz, yada birileri odunmu kırıyor belli değil testlere baktığın zamanda sorunsuz görüküyor, eski bilgisayarımda kullandığım samsung hdd yi çok arıyorum çok
  • Anladım. Teşekkür ederim. Western Dijital ses yapar diyenler de oldu. Aynen bende eski harddiskimi arıyorum. Laptopun orjinalinde gelen HDD Fujitsuydu, hiç ses yoktu. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAtikeen -- 11 Ocak 2012; 19:51:37 >
  • hocam benimde asus53sv laptopumda 320gb wd hdd var. ses cıkarıp duruyor. kafa atma sesi gibi. ayrıca bad sector ve donma takılma yaratıyor. benim laptoptan kullananların hemen hemen hepsi bundan şikayet ediyor. değiştirme imkanınız varsa değiştirin derim. ne kadara aldınız? almışken ssd alın derim.
  • western digital kullanıyorum kaç senedir,.ok memnunum bugünlerde birde laptopa alıcam ama western digital almayayımmı?
  • Arkadaşlar araştırdım ve sordum. Hatta bizzat kendi elimle başka yeni bir Western Dijital taktım (3.5 inch notebook hdd - 320gb sata). Onda da aynı ses geliyor. Seagete iyi diyorlar ama arasında en az 50 TL fark var ne yazıkki.
  • İmkan varsa SSD.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordofDarkness

İmkan varsa SSD.

Ahh ah nerede o nakit.. :)
  • benimde masaüstü pcmde 40 gb lik wd hdd var hala onu kullanıyorum masallahi var hic ses cikarmiyor 2002' den beri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xandrodis

benimde masaüstü pcmde 40 gb lik wd hdd var hala onu kullanıyorum masallahi var hic ses cikarmiyor 2002' den beri

Western Dijital'in masaüstü harddiskleri hakkında bilgi ve fikrim yok ama notebook harddiskleri ses çıkarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAtikeen -- 19 Ocak 2012; 16:46:42 >
  • kulağını dayıyarak çıkarıyorsa normal yoksa normal uzaklıkta devamlı yapıyorsa geri ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.