Şimdi Ara

Harddisk Yedekleme Yazılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Çok önceleri Norton Ghost vs kullanmış olmama rağmen aradan epey zaman geçti ve yazılımlar çok değişti. Benim esasen sormak istediğim şey şu aşağıdaki senerayoya uygun bir yazılım tavsiye etmeniz.

Kullanılan harddiskte (2 ayrı disklerdir!)
    C:/windows > İşletim sistemi ve kurulu yazılımlar dahil toplam boyut 40GB
    D:/Linux > İşletim sistemi ve yazılmlar ayarlar vs dahil toplam kullanılan disk alanı 50GB

Ben bu harddisklerin komple başka bir harddiskte sonradan klonlanabilecek şekilde imajlarını almak istiyorum. Bunu hedef disk 1TB olan içinde başka dosyların olduğu bir hardiske yapmak istiyorum ancak bu diski formatlayıp diski klonlamasından çekiniyorum. Yani 1TB disk içinde 400gb lık bir data var ama buraya iki faklı imaj dosyalarının yedeğini alacağım boyutları da 40 ve 50gb (veya sıkıştırma yapıyorsa misal 20 ve 25gb lık) olan iki imaj olacak.

Daha sonra bu imajları ya kurulu bir sistem üzerinden hedef diske geri basıp sıfırdan kurulum yapacak şekilde veyahut usb bir boot disk ile açıp kurulacak sisteme geri kurabilecek durumda olmam lazım.

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler, hayırlı cumalar.

• Gerçekten yok mu bilen biri yoksa böyle bir yazılım mı yok?

Nette ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ROM yedekleme
    13 yıl önce açıldı
    Bitlocker şifreli hdd format
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.