Şimdi Ara

Harddisk'te Kaybolan Dosyaları Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sizlere başıma gelen bir olayı ve bu olayı nasıl çözdüğümü anlatacağım. Belki bu anlattıklarımı bir çoğunuz biliyorsunuz fakat bilmeyen arkadaşlarımız olabileceğini düşünerek yardım amaçlı bu konuyu açtım. Öncelikle başıma gelen olayı sizlerle paylaşayım.

Samsung M3 Portable 500 GB taşınabilir harddisk sahibiyim. Harddiskimin sadece 13 GB'lık bölümü boş. Dün sabah HDD'yi laptopuma bağladım ve bi baktım 75GB'lık yedek klasörüm kayıp. Harddiskimin hiç bir şekilde boş alanında bi değişiklik yok hala 13GB boşluk var fakat 75GB'lık bi klasör ortada yok. Gizli dosyaları göster dememe rağmen klasörü göremedim. Bu hatayı düzeltmek için şöyle bir yol izledim.

Harddiski laptopa bağlayınca şöyle bir uyarı geliyor. Bu uyarıyı hepiniz görmüşsünüzdür.

Gelen bu uyarıda "Tara ve Düzelt" seçeneğini işaretliyoruz. Daha sonra bir uyarı daha geliyor.

Burada da 2 seçenek var ve ikisinide işaretleyip başla tuşuna basıyoruz. Bu işlem yaklaşık 10 saat kadar sürdü bende ve işlem bittiğinde kaybolan tüm dosyalarım yerindeydi. Uzun süren bir işlem fakat başarılı sonuç veriyor.

Umarım yardımcı olmuşumdur iyi günler herkese

Resimler Alıntı:http://www.tnctr.com/topic/146917-harici-hard-diskim-duzeltme-ve-silme-sorunu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom Assassin -- 25 Temmuz 2013; 12:46:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    19 yıl önce açıldı
    Bozuk HDD'den Veri Kurtarma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.