Şimdi Ara

harddisk görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 4 gün önce harddisk almıstım.bilgisayara bişi oldu ve oyun oynarken kapandı sonrada harddisk görmedi.bende aldım bilgisayarcıya götürdüm bıraktım bugun aldım.adam harddisk çökmüş düzelttim format at kullan fln dedi.bende sevindirik bi şekilde eve geldim taktım ama harddiski yüne görmüyor bilgisayar benim 40 gb lik eski bir harddisk var onu görüyor bunu görmüyor.sizce adammı yalan söyledi yoksa benmi hata yaptım bi yerde

• eskiyi söküp sadece yeniyi takmayı denedin mi

pek bilgim yok ama ben olsam öyle yapardım

onu yaptıysan
    kolay gelsin
  • her türlü kombinasyonu denedim ama olmadı
  • jumper ayarlarını kontrol et, kabloyu değiştir, yine görmezse düzelttim diyen bilgisayarcıya götür orada bi denesin,sende gözünle gör, garantisi varsa bilg. götürmende hataydı tabi
  • Harddisk'e elektrik gelip gelmediğini Kontrol et. yani hdd'in gücünü tak üstüne elini koy bişeyler hissediyorsan elektrik geliyodur.
    Eğer Elektrik Varsa;
    Arkasındaki Jumper Ayarlama Bölümünden Master/Slave Ayarını yap
    Jumper'ı master'a tak.Öylede Olmadıysa Jumper'ı Cıkar.
    Hdd' Sata mı ?
    Sata ise İlk Başta Görmeye bilir Raid Yapman Gerekebilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilaybek

her türlü kombinasyonu denedim ama olmadı

sen zaten bütün kombinasyonları denemişsin
  • görmüyor dediğin biosda mı görmüyor eğer biosda görüp windowsda görünmüyorsa büyük ihtimalle partitionda sorun oluşmuş tekrar formatla çalışabilir
  • harddiskin kaç gb eğer çok yüksekse ve win xp sp1 kullanıyosan görmeyebilir sp2 li bi xp kur dene
  • harrdisk 200gb ve ide ben biosda görmüyo demiştim bugun bidaha götürücem zaten ilgi için tesekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.