Şimdi Ara

Harddisk garantisi ile ilgili.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc yi toplama değilde direk 2009 yılında experden aldık 2 yıl garantisi vardı.Garanti bitimine 1 ay kala hardisk bad sector verdi bende servise götürdüm hardiski değiştirmişler seagete vermişler.Şimdi asıl soruna geldik
    1.soru samsung seagete ile eş bir hardisk midir adam samsung alıp seagate vermiş
    2.bu hardiskte şuan gene bad sector oldu sorguladım garantisi var sizce bunu servise gerimi götüreyim yoksa direk seagate mi ben kargolayayım.Exper garantisi bitti diye ücret alırmı bi daha zaten hardiskin garantisi var bedava onarımı yada değişimi olur ama bu yüzden servis benden para alacakmı?.

• Artık Samsung diye bir disk kalmadı sayılır, onu da seagate aldı. Seagate piyasadaki 3-4 Hardisk üreticilerinden biridir.
    Harddiskin garantisi devam ediyor ise neden ücret alsınlar. Bu konuyu exper ile konuşsan daha net cevap alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Artık Samsung diye bir disk kalmadı sayılır, onu da seagate aldı. Seagate piyasadaki 3-4 Hardisk üreticilerinden biridir.
    Harddiskin garantisi devam ediyor ise neden ücret alsınlar. Bu konuyu exper ile konuşsan daha net cevap alırsın.

hocam sen bilgili birine benziyosun.Seagate teknik servileri nerdedir kartala en yakın elle götürüp elle gidip alıyım vizeler başlamandan 1-2 gun içerisinde yapmam gerek yoksa servis en eerken 3 haftada yapar:S
  • Bu konuda hiç sıkıntı yaşamadığım için bilemiyorum, ama internetten araştırısan bulabilrsin. http://www.seagate.com/www/tr-tr/support
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Bu konuda hiç sıkıntı yaşamadığım için bilemiyorum, ama internetten araştırısan bulabilrsin. http://www.seagate.com/www/tr-tr/support

Hocam hd tune ile tarattım bad sector bulmadı bi sizde bakın ;

fakat kırmızı bi hata aldım yan tarafında acaba bilgisayarın ölümüne kasmasına ve sistemi yedekleme hatası alma bumu sebeb olmuş;

hocam yardımlarınız ve ilginiz için teşekürü bir borç bilirim.

• Bu konuda fazla bilgiye sahip değilim kırmızı yazıda "Taşınan sektör sayımı- başarısız" yazıyor. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar umarım bilgi verirler. Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ile ilgili 1 sorunum ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.