Şimdi Ara

harddisk bölme ve 2 i?letim sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkada?lar konuyu do?ru yeremi açtym bilmiyorum. elimdeki laptop sadece c sürüsücünden olusmakta ve orjinal windows 8.1 kurulu...
    ?imdi windows 7 iso dosyasyny indirdim. ancak c tek sürücü oldugu için format esnasynda c silinir benimde bütün bilgilerim gider... bu yüzden harddiskimi bölmem gerek.. hadrddisk etikette 500 gb ama bilgisayaryn iinden bakty?ymda 446 gb gözüküyor... her neyse bunun 250 gb dolu...ben 346 gb yi c de byrakyp d sürücüsü olusturup onuda 100 gb yapycam... windows 7 yi bu bo? olan 100 gb nin içinde olusturucam.. ama bölme i?leminde rakamlary nasyl nereye girebilece?imi bilmiyorum...
    bana nereye ne yazmam gerekti?ini yazarmysynyz ? ve bu i?lem geri alynabilir mi ? hafyza kayby ya?armyyym ? laptop yeni... çift i?letim sistemi kurucam c de windows 8.1 kalycak.. d 'ye de win7 yi kurcam.... mesela windows 8.1 deki oyunlary win 7 ile açty?ymda oynayabilecekmiyim ? yüklemi? oldugum oyunlar yani... ve son bir?ey mesela oyun profillerimi windows 7 de kullanabilecekmiyim ?

neden win 7 diyorsanyz korsan oyunlar da sykynty çykartyyor oyunlarda.. örnek fifa 13 fifa 15 max payne 3 vs vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsli_bey -- 7 Mart 2016; 16:29:49 >

• valla düzelttim yazylary ama yine y harfleri y ? harfleri ? gibi gözüküyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.