Şimdi Ara

Harddisk bip bip sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba dün bir bilgisayar topladım. Çalıştırınca harddiskten bip bip sesleri geldi. Biosa girdiğimde harddisk gözükmüyordu. Harddisk bozuk mu. Harddiski takacak yer bulamadığım için monte etmeden serbest kasanın içine koymuştum bu harddiski bozmuş olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ses tiz ve tekrarlanan bip şeklindeyse genelde kafa sıkışmasıyla alakalıdır, böyle ise sizin evde yapabileceğiniz bir şey yok. Garantisi varsa direkt gönderin. Garantisi yoksa veri kurtarma yapılabilir fakat yüksek ücret ödersiniz, disk'in sağlıklı olarak tamir edilmesi de pek mümkün değil. Disk kasa içinde ya da dışında titreşim oluşturan veya ısı yaymayan her zeminde her yöne bakacak şekilde kullanılabilir o yüzden konunun bununla bir alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poko001

Bu ses tiz ve tekrarlanan bip şeklindeyse genelde kafa sıkışmasıyla alakalıdır, böyle ise sizin evde yapabileceğiniz bir şey yok. Garantisi varsa direkt gönderin. Garantisi yoksa veri kurtarma yapılabilir fakat yüksek ücret ödersiniz, disk'in sağlıklı olarak tamir edilmesi de pek mümkün değil. Disk kasa içinde ya da dışında titreşim oluşturan veya ısı yaymayan her zeminde her yöne bakacak şekilde kullanılabilir o yüzden konunun bununla bir alakası yok.
    Teşekkür ederim satıcıya ulaştım ürünü değiştireceklerini söylediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAM Takınca Dıt Dıt Sesi
    12 yıl önce açıldı
    SÜREKLİ BİP SESİ GELİYOR???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.