Şimdi Ara

hardcore metin tyt ayt geometri bitirme challange

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • basta forumda gördüm gecen hafta böyle bir sey ben de yapiyim dedim.kitap harbiden 10 numara 5 yıldız geometri kitabı arayan varsa mutlaka öneririm.kitabı,geometriyi erteleye erteleye sinirim bozuldu ara ara editlerim(kitabın %30u çözülü) bakalım nasıl olucak(minimum yemek minimum uyku minimum telefon vb)suan tyt matematk 30 net civarlarında 25-26 sı matematik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de farklı bir kitabı bitirmek için mi yapsam acaba bunu? Biraz düşüneyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bitince endemik yeni nesil geo da al mutlaka hocam.

• Ben alper ulutepe + bilgi sarmal çözüyorum nasil sizce

• tam tyt ayari ya.gecen sene bitirmedigime.en pisman olduğum kitap.ayt icin soft ama evet.

• Puriand P kullanıcısına yanıt
    hocam bu seneki basimi bilmem ama gecen sene sarmal biraz eski tipti sanki.acil veya metin daha iyi olabilir

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Bakayim hoca metine , simdi siparis versek 2 hafta sonra geliyor zaten konulari hızlandırim ben de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bahsettiğiniz kitap bu olabilir mi şans eseri kitaplığımda buldum ve 0 bahsettiğiniz kampı nasıl yapacağınızı açarsanız biz de dahil olalım ben de yapmak isterim
    hardcore metin tyt ayt geometri bitirme challange

• 13trance kullanıcısına yanıt
    hocam aynen kitap bu baya güzel başta konu tesleri klasik sonra baya yeni nesil ama gördüğün zaman cok da zor olmayan sorular var.şahsen ben geometriden kaça kaça cözmediğim problem,logaritma,dizi,edebiyat,tarih,sosyal sorusu filan kalmadı. ben kafayı koydum bitircem bu kitabı her şeyiyle 3-4gün sadece hayvan gibi geometriye yoğunlasarak

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    hocam bi hevesle baya dolu geometri kitabı aldım bu sene hepsi yarım yamalak cözülü ama inci bi kitap arkadasımda vardı memnumdu bakiyim belki sınava doğru yakın zamanda cözerim.

• selfmaderedpill S kullanıcısına yanıt
    aynen hizli bitebilen bir kitap mutlaka bak metinden sonra

• selfmaderedpill S kullanıcısına yanıt
    ben bi speedrun yapmayı düşünüyorum mayıstan bir 10 gün verip bu kitabı bitirmek gibi bir hedefim oldu şimdi gelişmeleri yazarım tekrar büyük bir speed sayılmaz ama 10 günde bir geometri kitabı bitirmek bence fena olmaz sadece geometri çalışmayacağım için gün içinde zor olacak ama yapabiliriz
  • ilk 3 bölüm bitti ilk kısımlar biraz çözülüydü harbiden son testler baya baya sertti devam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.