Şimdi Ara

Hard format attım . Gelin bakalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon sapıttı. ekran kapanınca tekrar açılmıyor. bu tarz bir olayla karşılaşan oldu mu daha önce ? şarja takınca şarja takılı gözükmüyor. bazen de şarjdan çıkarınca hala şarjda gözüküyor. 3g açıkken kapatılamıyor falan filan. kısacası sıyırdı.

DÜZENLEME:

hard format attım arkadaşlar.

-önce telefondaki resim video ve mp3 gibi şeyleri bilgisayara taşıdım.

-yedekleme uygulaması var. yedekle dedim. aslında hep açıktı ama işte formattan önce yine de bir yedekle dedim. belki yararı olur diye.

-ayarlardan -hakkında- telefonu sıfırla gittim.

-tıkladım. SD kart da silinsin diye bir tik kısmı var. dedim silmesin bakalım SD kartı ne değişecek. tik koymadım yani oraya. formatı başlattım.

-neyse telefon sıfırlandı ve baştan başladı.işte ilk aldığınızdaki ayarlar vardı ya onları aynen sordu. ilk başta dil falan seçtim ileri dedim.

-şimdi geldim Hotmail girdiğimiz kısıma. onu yazdım ve şifremi girdim.bana iki seçenek gösterdi. birisinde yeni bir başlangıç falan yazıyordu ddiğerinde ise Windows phone 75366 gibi bir şey. bu benim son telefonumun hali oluyor. onu seçtim. bana telefon numarasını gösterdi. sanırım tel numarasını bilgisayardan hotmaile girdiğimizde günvelik önemli için istiyorlardı.ordan biliyorlar diye düşünüyorum.

diyorki tel numaranızın son 4 rakamını girin. giriyoruz. sonra diyorki size bir kod yolladık diyor. burası saçma .ulan kodu girmek için telefonu açmak lazım. ileri dedim ecburen kodu giremedim. ve telefon ilk günkü gibi haliyle açıldı. ilk satın adlığınız halie ile yani. benim yaptığım hiç bir ayar yoktu. neyse mesajlara girip microsftun yolladığı kodu kağıza yazdım. mecburen tekrar hard format attım. telefon yine baştan başladı ve aynı kod soran yer geldim. tel numarasını girdim ve zaten bir kodum var yazan kısma tıkladım. kağıda yazdığım kodu girdim. ve telfon bu sefer formattan önceki haliyle açıldı.yani benim ayarlarım eski haline döndü.

-peki hafıza kartına aktardığım oyunlar ne oldu.onlarda duruyordu. ama şöyle bir sorun var. hepsini tekrardan yüklüyor telefon ne yazık. bende 40 tane oyun 100 tane uygulama vardı sanırım. hepsini tekrar yükledi. saatlerce sürdü bu işlem. bu bakımdan güzeldi. ama ne yazık ki uygulama verileri yoktu . yani 50 . levelde kaldığınız oyuna 1. levelden başlamak zorundasınız.

-onetube pro uygulamasını hafıza kartına atamdım. geliştirici izin vermiyormuş. mecburen o da silindi. işin ilgin. yani telefon formattan sonra o uygulamayıda yükledi. ama içindeki indirilmiş mp3ler ve log in aynen duruyordu. yani tahminimce hafıza kartı yerine oyunlar belki telefon hafızasında dursa belkide uygulama verileri silinmeyecekti. önemli buna dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 18 Aralık 2014; 1:49:07 >

• Yeniden başlattınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egowest

Yeniden başlattınız mı ?

çok kez ... ama nafile.
  • İçerisinde önemli şeyleriniz yok ise NSU ile tekrar yükleme yapın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egowest

İçerisinde önemli şeyleriniz yok ise NSU ile tekrar yükleme yapın bence.

bir sürü şey var. oyun foto video mp3
  • 512 Ram lerde ciddi sıkıntı var Benim L520 bazen güç tuşuna basıyorum ekran 4-5 saniye sonra geliyor ve parlaklık çok kısılı bir şekilde açıyorum öyle devam ediyor sensor çalışmıyor galiba bazen oluyor hatta öyle olduğu zaman biri aradığında kulağımdan çektiğimde ekran açılmıyor bende çağrıyı sonlandıramıyorum 512 Lerde ciddi sıkıntı var bu sorunları L1320 de görmedim şimdi ramle alakası var mı bilemem ama arada sapıtıyor.

Buyrun buradan 512 MB RAM işkencesine şahit olabilirsiniz ben gideyim 1320 den devam edeyim en iyisi :)
    Edit: SS EKLENDİ. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 15 Aralık 2014; 21:57:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 720 kullanıyorum ama hiç böyle birşey yaşamadım. 2 sıkıntı yaşıyorum 512 ile ilgili oda ie nin sekmeleri yenilemesi ve uygulamardan ana ekrana dönerken bazen sürdülüyor yazısı. bunun 512 mb ile ilgisi oldugunu sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format atarken aldığım hata
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

512 Ram lerde ciddi sıkıntı var Benim L520 bazen güç tuşuna basıyorum ekran 4-5 saniye sonra geliyor ve parlaklık çok kısılı bir şekilde açıyorum öyle devam ediyor sensor çalışmıyor galiba bazen oluyor hatta öyle olduğu zaman biri aradığında kulağımdan çektiğimde ekran açılmıyor bende çağrıyı sonlandıramıyorum 512 Lerde ciddi sıkıntı var bu sorunları L1320 de görmedim şimdi ramle alakası var mı bilemem ama arada sapıtıyor.

Buyrun buradan 512 MB RAM işkencesine şahit olabilirsiniz ben gideyim 1320 den devam edeyim en iyisi :)
    Edit: SS EKLENDİ. :)

1320 sadece size aitse onu bırakmayın hiç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet öyle ama çok büyük taşınmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hard reset atsam hafıza kartındaki uygulamalar çalışır mı acaba ?
  • mağazadan bir şey de indiremiyorum.
  • cihazın içindeki dosyaları yedekleyip sıfırlamaktan başka çare yok, 512 mb ram li cihaza fazla yükleme yapmayın daha sonra, özellikle de developer sürüm güncellemeleri yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

Evet öyle ama çok büyük taşınmıyor

Ufak bir çanta ile taşınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

cihazın içindeki dosyaları yedekleyip sıfırlamaktan başka çare yok, 512 mb ram li cihaza fazla yükleme yapmayın daha sonra, özellikle de developer sürüm güncellemeleri yapmayın

yedeklem derken uygulama verilerini yedekleyebiliyor muyum.yoksa resim mp3 video falan mı sadece .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 16 Aralık 2014; 18:03:44 >
  • hard reset atıcam birazdan. haber veririm sonucunu. .iyice soğudum telfondan
  • uygulamalrı şimdi yedekle dedim.peki hard resetten sonra nasıl yükleyecen bilen var mı ?
  • telefonunuzu sıfırlayın a tıkladım. SD kart da silinsin var. tik koyayım mı. koymazsam silinmez m ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 17 Aralık 2014; 0:57:32 >
  • sd kartı da sil seçeneğine tik koymadım. bakayım sıfırlama işleminden sonra oyunlar falan çalışacak mı oyunlar. .olmazsa bi sıfırlama daha yaparım
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.