Şimdi Ara

Hard diskten gelen çıt sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, kullandığım laptopa m2 ssd taktım ve temiz kurulum yapıp windowsu ssdye yükledim. Ssd sorunsuz çalışıyor ancak hddye yazma işlemi sırasında sık aralıklarla çıt sesi geldiğini farkettim. Bilgisayarın içini açıp incelemedim fakat yüksek ihtimalle ses hddye ait. Çünkü sadece hdd üzerine dosya yazma sırasında beliriyor bu ses, onun dışında yok gibi. Bundan önce böyle bir ses yoktu bunu da belirteyim, ssdyi taktıktan sonra oldu. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• hdd yi caddy ile kullanıyorsan elektrik beslemesi yetmiyor yada anakart bağlantısında arıza olabilir. tam emin olmak için hdtune ile badsector testi yapıp health kısmını kontrol et.
  • start_system kullanıcısına yanıt
    Hocam hdd fabrika çıkışlı ben ellemedim, ssd için ayrı slot vardı onu kullandım. Badsector testi yaptım temiz çıktı buyrun bu da görüntüsü:Hard diskten gelen çıt sesleri

Dediğim gibi ssd takmadan önce böyle bir problem yoktu ya da ben yeni farketmiş olabilirim bilemiyorum ve sadece yazma işlemi sırasında gelen bir ses. Yardımınız için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses tek hoparlörden geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.