Şimdi Ara

Hard Disk Kafa Atma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,Smartdisk 3.5'' 500 GB external hard disk kullanıyorum,dün gece bilgisayarı kapatıp yattım sabah kalkıp açtığımda PC HDD'yi görmedi ve kafa atmaya başladı,sürekli kafa atıyor ve PC HDD'yi görmüyor,bende alalı 7 ay oldu garantisi var diye Vatan Bilgisayar'a götürdüm..Acaba bu HDD'nin içindeki veriyi kurtarmak ve tamir etmek mümkünmüdür,yoksa yenisinimi verecekler,yada işi yokuşa sürüp düşmüştürde olmuştur bu garanti kapsamı dışı falanmı derler,daha önce başına böyle birşey gelmiş arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..

• Zaten external HDD, metal kutu içinde üzerinde çizik dahi yok,inşallah sorun çıkarmazlar, düşmüş etmiş diye..
  • benım ST3500320AS hdd mı 5 gunde sıfırı ıle deıstırdıler. dısında cızık vs vs. yoksa sorun cıkarmazlar. alan adam onemlı verı var mı dıe soruyo yok deyınce kagıda onemlı data yok yazıyor.
  • Zaten maşallah adamlar öyle bir external hdd kutusu kullanıyorki tank gibi,çizik falanda yok üstünde umarım bi sorun çıkmaz,bende önemli veri yok demek zorunda kaldım,yoksa almıyorlarmuş hdd'yi servise..Saçma ama bu şekilde söylediler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk Kafa Değişimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.