Şimdi Ara

Hans zimmer'deki yetenek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Müziklerini nasıl bestelediğini bilmiyorum ama çok profesyonel olduğunu biliyorum öğrenmek de isterim.
    Arkadaş onlar nasıl müzikler yav, ruhumun derinliklerine işliyor. Hele o time, like a dog chading cars, modrtn warfare 2 credits muazzam...
    Yeryüzünde ciddi anlamda hayran olduğum 2 kişiden biri, diğeri c.nolan o da dehşetul vahşet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 20 Mart 2017; 22:10:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen katılıyorum sana.Tam benim hoşuma giden tarzda yapıyor.Müziklerini yaptığı filmlere dikkat edecek olursak hep üst düzey filmler ve bu filmlerin üst düzey kalitede olmasında çok ama çok büyük payı var Hans Zimmer ' in.Özellikle Batman serisi muazzam.
  • İkinci sırada da Howard Shore Gelir adamı efsane yapan ise LOTR serisidir ki bence dünyanın en iyi film soundtrackına sahiptir
  • john Williams da çok feci yetenekli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece film müzikleri değil çok güzel oyun müzikleri de yapar kendisi, Modern Warfare 2'de çok iyi iş çıkarmıştı.
  • Beethoven - Alman
    Mozart - Avusturyalı
    Bach - Alman
    Hans Zimmer - Alman

Genlerde var bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

İkinci sırada da Howard Shore Gelir adamı efsane yapan ise LOTR serisidir ki bence dünyanın en iyi film soundtrackına sahiptir

LOTR benim için gelmiş geçmiş en iyi filmdir evet soundtracklarıda müthiş evet fakat ben soundtrack bakımından zirveye Gladyatör,Batman,Transformers,Inception .. vs koyardım.Hemen hemen her gün dinliyorum youtubede.Gerçekten yok böyle bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsmi hans olan birinden beklenmeyen bir şey.

• Nolan ile birlikte abartılan diğer bir isimdir.Yeteneklidir elbette başarılı işleride vardır ama en az kendisi kadar yetenekli ve ödüle doymayan isimler varken bu kadar ön planda olmasının nedeni malum yeni nesil genç sinemaseverlerdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Beethoven - Alman
    Mozart - Avusturyalı
    Bach - Alman
    Hans Zimmer - Alman

Genlerde var bu iş.

Almanların üstün ırk olduğunu düşünüyorum, özellikle mühendislik ve müzik alanında

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

Nolan ile birlikte abartılan diğer bir isimdir.Yeteneklidir elbette başarılı işleride vardır ama en az kendisi kadar yetenekli ve ödüle doymayan isimler varken bu kadar ön planda olmasının nedeni malum yeni nesil genç sinemaseverlerdir...

Hadi Nolan'ı anladım da H.Zimmer için nasıl böyle düşünürsün? Adam müzik yapıyor sonuçta kulağına hoş gelirse begenirsin.Demek ki kulağa hoş geliyor ki beğeniliyor. Yani burda abartma durumu söz konusu olamaz.Müzik bu sonuçta.
    Umarım anlatabilmişimdir.

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Doğuştan yetenekli diyebiliriz. Film müziklerinde çıtayı her geçen gün yükseltiyor. Interstellar'da resmen adam bayağı bir emek harcamış. Kendisiyle karşılaşsam önünde eğilirim.

James Horner'ın Bravehart müziklerini unutmamak gerek gelmiş geçmiş en iyi film müziklerini yapmıştır bana göre.

James Horner, Hans Zimmer, John Williams, Alan Silvestri, James Newton Howard, Howard Shore, Thomas Newman, Ennio Morricone, Clint Mansell, Nino Rota, Ramin Djawadi, Klaus Badelt, Angelo Milli, Philip Glass ve niceleri. Bunlar kendilerini kanıtlamış besteciler.

Bir filmi sevmeniz için en önemli etkenlerden birisi müziktir unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 17 Şubat 2015; 0:08:08 >
  • quote:

Nolan ile birlikte abartılan diğer bir isimdir.Yeteneklidir elbette başarılı işleride vardır ama en az kendisi kadar yetenekli ve ödüle doymayan isimler varken bu kadar ön planda olmasının nedeni malum yeni nesil genç sinemaseverlerdir...

Hocam Hans Zimmer'ın nesi abartılıyor filmlere yaptığı müzikler gayet iyi cuk oturuyor filme ve filmi 1 tık daha yukarıya taşıyor bence.

Benim de favorilerim Gladyatör, Rush, Interstellar, The Dark Knight.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 17 Şubat 2015; 0:02:10 >
  • Ennio morricone dinleyin. En iyisi odur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beistrich

quote:

Hocam Hans Zimmer'ın nesi abartılıyor filmlere yaptığı müzikler gayet iyi cuk oturuyor filme ve filmi 1 tık daha yukarıya taşıyor bence.

Benim de favorilerim Gladyatör, Rush, Interstellar, The Dark Knight.

Abartılma noktası nolan ile birlikte çalıştığı projelerle kendini genç nesile gösterip aldığı ilgiden dolayı.Adam elbette yetenekli benide etkileyen müziği gladiator'de yer alan now you are free parçası.Birisi ile beraber yapmışlar sanırım onu kendisi ne kadar katkıda bulundu bilmiyorum.Neyse hans zimmer'i dillerine dolayanların çoğu diğer müzisyenlerden haberdar değildir.Nice filmlere etki etmiş bir sürü yetenekli müzik insanı var ama burda adı geçmez.Bu yüzden abartılıyor diyorum yoksa adamın yeteneğini sorgulayacak düzeyde birisi değilim...

• quote:

Adamın 1 oscarı var abartılıyor mu? Bence çok daha fazlasını hak ediyor.

Inception
    Gladiator
    The Dark Knight
    Rain Man

Bu filmlerin müziklerini dinledinmi bilmiyorum. Önce dinle sonra haksızlık yapıldığının farkına varırsın.

Bana kalırsa 3-4 oscarı olması gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

quote:

Adamın 1 oscarı var abartılıyor mu? Bence çok daha fazlasını hak ediyor.

Inception
    Gladiator
    The Dark Knight
    Rain Man

Bu filmlerin müziklerini dinledinmi bilmiyorum. Önce dinle sonra haksızlık yapıldığının farkına varırsın.

Bana kalırsa 3-4 oscarı olması gerekirdi.

Bak yukarıda ne güzel isimler saymışsın kimler biliyor bu isimleri.Mesela 48 kez aday olup 5 kez ödül alan john williams için neden konu açılmazda sürekli her yerde hans zimmer ismi telaffuz edilir.Sorgulanması lazım bazı şeylerin sinema aleminde kısıtlı isimlerin üzerinden dönen muhabbetler üzücü...

• ax kullanıcısına yanıt
    Hocam ben seni eleştirmek istemedim yanlış anlamanıda istemem ama, Hans Zimmer gerçekten çok iyi en iyilerinden hatta. John Williams'ı zaten konuşmaya gerek yok her yaptığı film müziği illa ki bir adaylık ve ödülle sonuçlanıyor. Diğer isimlerde çok kaliteli.

Ben diğerlerinide dinlemiş birisi olarak Hans Zimmer hakkında yorum yaptım. Ama dediğin gibi diğerlerini hiç dinlememiş insanlar var. Bu konuda size hak veriyorum.

Örneğin; The Last Mohicans filmindeki efsane müziği herkes bilir, bestecilerinin isimlerini kimse bilmez. Randy Edelman ve Trevor Jones'ı kimse duymamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 17 Şubat 2015; 0:36:27 >
  • Dünyada çok hayran olduğum kişidir.O müzikler ruhuma işliyor,dünyadan kopuyorum resmen dinledikçe.Filmin etkisini kat kat yukarı taşıyor.En son Interstellar'da nirvanaya çıktı adam.The Dark Knight Rises,Rush,The Last Samurai,Inception,Crysis,Modern Warfare .. say say bitmez.Çok büyük saygı duyuyorum kendisine.Tabi ki diğer ustaları da dinlerim.Normal sözlü şarkılardan çok film müziklerini,klasik müzikleri severim zaten.Howard Shore,Ennio Morricone,John Williams vs. hepsi efsane ama Hans Zimmer deyince akan sular durur.

• Gece gece yine "Time" dinledim, hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.