Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusei

1 mart

Teşekkür ederim hocam :) fragmanı da izlemedim merakla bekliyorum yeni sezonu :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hannibal filmlerini hiç izlemedim. Dizide iki bölümü izledim şimdilik, bölümlerde geçen katillerle şu an Lecter'in alakası yok değil mi, yani şimdilik katil değil Lecter?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Hannibal filmlerini hiç izlemedim. Dizide iki bölümü izledim şimdilik, bölümlerde geçen katillerle şu an Lecter'in alakası yok değil mi, yani şimdilik katil değil Lecter?

sonraki bölümlerde başlıyor hannibal'ın işleri
  • benim kafama takılan soru Lecter neden kafayı Abigail Hobbs' a taktı bi türlü çözemedim bunu . dün ilk sezonu bitirdim son bölümde çözülüyo bütün yapbozlar ama lecterın dizini en başından beri bu kıza olan ilgisini çıkartamadım bi türlü . çıkartan var mı ???
  • Bitirdim ilk sezonu. Dizinin biraz karmaşık olduğu kesin, her bölümdeki olaylarını nasıl çözüldüğünü anlamak beyni yoruyor bir de çok fazla isim geçiyor bu da insanı zorluyor. Genel olarak diziye bakınca ortam olsun, atmosfer olsun konu olsun bu tarzda dizi pek yok ama dizi gerçekten başarılı olayların kurgusu da gayet sağlam. Sezon finalini izlediğimizde olayların temellerinin 1. bölümden beri atıldığı görülüyor. Kısacası atmosfer olsun olay kurgusu olsun gayet başarılı, fragmana bakarsak da 2. sezon da gayet iyi olacak gibi.
  •  Hannibal (2013-2015)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhaterdoğan

benim kafama takılan soru Lecter neden kafayı Abigail Hobbs' a taktı bi türlü çözemedim bunu . dün ilk sezonu bitirdim son bölümde çözülüyo bütün yapbozlar ama lecterın dizini en başından beri bu kıza olan ilgisini çıkartamadım bi türlü . çıkartan var mı ???

onu korunmaya muhtaç bir masum olarak görüyor ve onu Will ile beraber koruyabileceğini düşünüyor.Will ile kendisini, Abigail'in yani ebeveynleri olarak görüyor ve Will ile beraber Abigail Hobbs'u her türlü dış tehdide karşı koruyabileceklerine inandırıyor kendini.

• son 10 gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivi suyu

son 10 gün

Son 5 gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

son 10 gün

Son 5 gün

az kaldı azz

• quote:

quote:

son 10 gün

Son 5 gün

Tr'de hangi gün düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ertesi gün düşüyor genelde.1 Mart yani.
  • quote:

Ertesi gün düşüyor genelde.1 Mart yani.

Anladım sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.bölümde takip edememekten bırakmıştım diziyi.Yeni sezon başlamadan izleyeyim bari.
  •  Hannibal (2013-2015)
  • wosswoss kullanıcısına yanıt
    Yok artık Bu ne çıkacak çok merak ediyorum valla.Muhtemelen rüya falandır veya biliyorsan söyler misin? Bu arada resmen 2 gün kaldı

• quote:

Yok artık Bu ne çıkacak çok merak ediyorum valla.Muhtemelen rüya falandır veya biliyorsan söyler misin? Bu arada resmen 2 gün kaldı

söylemem, 2 gün dayan

• wosswoss kullanıcısına yanıt
    Biliyor musun yani? Yorumları okutma bana Zaten izledim trailerları falan.Hatta trailerda geçen Mona-Stand By Me şarkısını dahi buldum Peki nasıl birşey? Bi ipucu
  • Keşke şu dizinin süresi biraz daha uzun olsa..40 dk. yetmiyor yahu.
    İlk sezonu bir oturuşta 4-5 bölüm izleyerek bitirdim, yeni sezon bittikten sonra izlemek lazım aslında ama dayanabileceğimi zannetmiyorum.

O yüzden son 2 gün!...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.