Şimdi Ara

||| Hani nerede Sıkı ve Disiplinli Aragones?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zico gönderildi, ''çok disiplinli'' denilerek Aragones alındı. İşte görüntü: Kazım her oyundan alındığında tepki gösteriyor; Uğur taraftarla, Carlos hakemle kapışıyor; Volkan bir türlü uslanmıyor.

Görüntü değişiverdi
    Zico’nun futbolculara çok yumuşak davrandığı eleştirileri yapıldı hep. Brezilya usulü doğum günü kutlamalarında, futbolcuları kafasında yumurta kırınca yerden yere vuruldu. Sezon sonunda yol verildi Brezilyalı hocaya. Ve takım, “Çok disiplinli” olduğu söylenen Luis Aragones’e teslim edildi. Hazırlık kampında görüntü bunu doğrular nitelikteydi. Ama ne zaman ki lig başladı, görüntü değişiverdi. ‘Disiplinli’ hocanın takımında, disiplinsizlik kol gezmeye başladı.

Herkes ayrı telden
    Kazım, oyundan her alındığında bir şekilde tepki verdi Aragones’e. Bazen formasını yere atarak, bazen önünden geçerken alkışlayarak. Uğur, Hacettepe maçında oyundan alınınca ıslıklayan taraftara el kol hareketleri yapıp, ağır sözler sarfetti. Kaleci Volkan, çocukça hareketlerle kırmızı kart görmeye devam ederken, hakemle ağız dalaşına giren Roberto Carlos, atılmaktan hakemin hoşgörüsüyle kurtuldu. Ne ilginçtir ki, “disiplinsiz” Zico’da, bu tür şeyler yaşanmıyordu.

KAYNAK
    www.turkiyespor.net
    HABER DETAYI
    www.turkiyespor.net/article/Futbol/Superlig/3803/

• aragones bence önümüzdeki sezon gönderilecek.zaten çok yaşlandı emekli olsun
    şaka bir yana ben bu yıla osmanlı devletinin fetret dönemine benzetiyorum.eğer bu josico, güiza ve daha birçok kişi beklenen performansı göstermezse gelecek seneye gönderilebilirler.büyük bir revizyon olabilir kadroda.inşalla performansları artar ama açık söyleyeyim pek umutlu değilim.
  • başkan zicoyu 1 milyon dolar için yollamış yazık oldu valla.bu takımdan bu sene birşey olmaz
  • Bizim takımdaki futbolcularının yarısı vitrin maçı olmadığı olmadığı zaman oynamiyorlar menfaatten mi ileri geliyor bilinmez.Porto maçında ak koyun kara koyun belli olacak.Avrupadaki maçlarında oynayan Göhkan,Kazım,Uğur vs ... bakıyorum.Lig maçlarında oynadıkları futbola bakıyorum arada dağlar var.Oyuncunun adamlığına kalmış disiplinlin Gones ne yaparsa yapsın tamam hocam deyip yine bildiğini okuyorlar.Ne Kavgam bitti Nede Sevdam...
  • valla bu aragones de del bosque gibi olabilir cunku tam bilmiyorum ama aragones de cok ispanya dısına cıkmamıs ve basarıları hep ispanya da yani aynı del bosque gibi aynı sorunları fb de yasıyabilir uyum olsun takımı tanıma olsun

ama tabi sonucta ismi var biraz beklemek lazım
  • dua edin deivid, vederson çabuk dönsün takıma yoksa takımın hali gerçekten kötü. aragonezin displin konusunda thrax ında dedii gibi adam hocaya tamam dio maçta ortada yok ee vedersonda yok soldaalternatif sağdada deivid yok aragonez mecburen kazım ve uura kalıyo bunlarda bunu biliyo. bu hale geldi takımın kanatları. deividle vederson dönsün bi yerleri sıkışınca bööle olmaz uurla kazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.