Şimdi Ara

Hangover 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Galiba Hangover Part 4 Çıkacak :) Şöyle Bir Video Buldum Bi Bilgisi olan var mı Acaba ? :)

http://www.youtube.com/watch?v=YFggX7seJXA

• Filmden almış galiba.Sanmıyorum şuanlık öyle bir haber old.nu.
  • Umarım çıkmaz 3 ü beğenmedim
  • Kardeş filimden alnımış olamaz çünkü O şişman Adam Part 3. Te evlendi yani karısı var bu videoda oda yeni olduğunu gösterir şuana kadar olan hiçbir bölümde böyle bir sahne yoktu :) 1 ve 2'yi beğendim aynende 3' biraz sıkmış konular çok saçma geldi banada ama yinede idare ederdi eğlenceli bi film özeliklede başlarına gelen olaylar :) umarım çıkar güzele benziyor
  • 3'ün sonu bu. İnanmayanlar youtube dan endingine baksın filmin.
  • :) teşekkürlerde sevinmiştim ne güzel 4 çıkacak diye filim güzeldi ya eğlendiriyodu :) neyse buna benzer varmı bildiğiniz filmler ?
  • keşke çıksa 4
  • bu 3. filmin sonu , aslında 3. filmi daha iyi yapsalardı daha iyi tepkiler alır belkide 4. filme karar verilirdi ama 3. film diğer ikisine göre çok kötüydü
  • o konuda haklısın 3 sıkıcıydı :) özelliklede konu ve gelişen olaylar :) ama 4 çıkarsa iyi olurdu ama çıkmayacak sanırım çünkü part3'ün Resmide The End Yazıyor :(
  • Arkadaşlar bu sahne 3'üncü filmin sonu ve 4. süde çıkmıcak. Hatta Hangover 3 için muhteşem üçlemenin epik finali yazar afişlerde bakabilirsiniz
  •  Hangover 4
  • Bekliyoruz.
  • 2. film vasattı 3. ise çok kötüydü, 4. film gelirse ne olur düşünemiyorum artık.
    Tadında bırakmak en iyisi bence.
  • 3 iyi değildi ama 4 çıkarsa yine her türlü izlerim.
  • Afişi koyup üzerindeki "The End" yazısına vurgu yapacaktım, ama çoktan yapılmış. Hangover serisi bitti, bundan sonra çekilmeyecek. Yapımcıların böyle bir planları olsaydı, 3.filmin afişinde öyle bir ibare zaten bulunmazdı.
  • hiçbiri ilk filmindeki tadı vermedi maalesef
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.