Filmden almış galiba.Sanmıyorum şuanlık öyle bir haber old.nu.
Umarım çıkmaz 3 ü beğenmedim
Kardeş filimden alnımış olamaz çünkü O şişman Adam Part 3. Te evlendi yani karısı var bu videoda oda yeni olduğunu gösterir şuana kadar olan hiçbir bölümde böyle bir sahne yoktu :) 1 ve 2'yi beğendim aynende 3' biraz sıkmış konular çok saçma geldi banada ama yinede idare ederdi eğlenceli bi film özeliklede başlarına gelen olaylar :) umarım çıkar güzele benziyor
3'ün sonu bu. İnanmayanlar youtube dan endingine baksın filmin.
:) teşekkürlerde sevinmiştim ne güzel 4 çıkacak diye filim güzeldi ya eğlendiriyodu :) neyse buna benzer varmı bildiğiniz filmler ?
keşke çıksa 4
bu 3. filmin sonu , aslında 3. filmi daha iyi yapsalardı daha iyi tepkiler alır belkide 4. filme karar verilirdi ama 3. film diğer ikisine göre çok kötüydü
o konuda haklısın 3 sıkıcıydı :) özelliklede konu ve gelişen olaylar :) ama 4 çıkarsa iyi olurdu ama çıkmayacak sanırım çünkü part3'ün Resmide The End Yazıyor :(
Arkadaşlar bu sahne 3'üncü filmin sonu ve 4. süde çıkmıcak. Hatta Hangover 3 için muhteşem üçlemenin epik finali yazar afişlerde bakabilirsiniz
Bekliyoruz.
2. film vasattı 3. ise çok kötüydü, 4. film gelirse ne olur düşünemiyorum artık. Tadında bırakmak en iyisi bence.
3 iyi değildi ama 4 çıkarsa yine her türlü izlerim.
Afişi koyup üzerindeki "The End" yazısına vurgu yapacaktım, ama çoktan yapılmış. Hangover serisi bitti, bundan sonra çekilmeyecek. Yapımcıların böyle bir planları olsaydı, 3.filmin afişinde öyle bir ibare zaten bulunmazdı.
hiçbiri ilk filmindeki tadı vermedi maalesef
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme