Şimdi Ara

Hangisini tercih etsem kararsız kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zaman içerisinde orta sınıf bir telefon almak istiyorum ancak kararsız kaldım aklımda iki model var ocak ayında çıkacak olan lumia 620 ve xperia sola şuan nokia c6-01 kullanıyorum nokia bana çok sorun yaşattı şimdiye kadar o yüzden güvenim sarsıldı diyebilirim temkinli bakıyorum nokia'ya ancak symbiandan sonra win8 nokia için çok farklı bir yenilik oldu o yüzden son bir şans versem mi diye düşünüyorum ama sony'deki kalite ve tasarımda beni al dercesine aklımı karıştırıyor ne yapmalıyım sizce ?

• Sola'nın yüksek sar değeri (radyasyon) benim için sorun olmaz dersen Sola.

Yeniliklere açığım,Windows 8 denemek isterim dersen Lumia 620

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokunmatik istersen samsung al bence. işletim sistemi bariz daha avantajlı . c6-01 modeli eskilerde kaldı artık. kullanışlı bir model ama fiyatı yüksek. lumia 620 desen hiçbir fikrim yok. sonyde ğirme derim. bu ara rağbette olan modeller s5830i s8150 ve yada s2 biraz daha zorlarsan s3 al derim kanımca yinede sana kalmış:D
  • Fiyat aralıgını söylersen sana yardımcı olabilirim dostum ,ama şuanda HTC SENSATİON XL VAR 1500 DEN 1000 TL ye düştü iyi bir cihaz kullandım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozangencay

Fiyat aralıgını söylersen sana yardımcı olabilirim dostum ,ama şuanda HTC SENSATİON XL VAR 1500 DEN 1000 TL ye düştü iyi bir cihaz kullandım...

Hocam max 800tl verebilirim samsungun kasa kalitesini beğenmiyorum hemde çoğu kişide var piyasa android çöplüğü olmuş durumda win8 androide göre yavan bir arayüze sahip ancak çok hızlı ve stabil çalışıyor ilk izlenimlere göre
  • Samsung dan bahsetmiyorum HTC onermistim ben ama butcen yeterli degil isebilemem

• usta turcell hattın var ise hem ekonomik hemde iyi tl aldım kullanıyorum. TURKCELL MaxiPLUS5

dokunmatik saglam.4 kere yere düştü birşey olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok kararsız kaldım yardım
    17 yıl önce açıldı
    Hangisini tercih etmeliyim
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uygulamaları biraz beklerim diyorsan Lumia 620 alabilirsin
  • Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar son kez nokia'ya şans verme kararı aldım uygulamalarla pek işim yok zaten yenilikçiliği her zaman severim piyasa android çöplüğü olduğu için android telefonları eliyorum.
  • C6-01 ile ne gibi sorunlar yaşadınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

C6-01 ile ne gibi sorunlar yaşadınız?

Cihazımda şuan belle refresh yüklü ve opera mini dışında kurduğum bir uygulama yok telefon kendi tarayıcısını bir süre kullandıktan sonra kitleniyor bataryayı çıkarmadan düzelmiyor opera miniyide bu yüzden kurdum zaten arada ekran sapıtıyor tuşlar kendi kendine basıyor yine bataryayı çıkarmadan düzelmiyor bundan önceki nokia telefonlarda yaşadığım sorunları hiç yazmıyorum zaten.
  • bu c serileri hakikaten berbat ya c5-03 kullanıyorum bende cihazda ne stabillik var arada bir sapıtıyor titreşim bazen devrede bazen değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

bu c serileri hakikaten berbat ya c5-03 kullanıyorum bende cihazda ne stabillik var arada bir sapıtıyor titreşim bazen devrede bazen değil

Nokia'nın hangi telefonu düzgün ki o seri düzgün olsun lumia 620 çıkınca hemen almıycam zaten incelemeleri falan gelsin eğer olumsuz yönde yorumlar gelirse nokia almam daha da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

quote:

bu c serileri hakikaten berbat ya c5-03 kullanıyorum bende cihazda ne stabillik var arada bir sapıtıyor titreşim bazen devrede bazen değil

Nokia'nın hangi telefonu düzgün ki o seri düzgün olsun lumia 620 çıkınca hemen almıycam zaten incelemeleri falan gelsin eğer olumsuz yönde yorumlar gelirse nokia almam daha da.

Nokia 603 Belle FP2 kullanıyorum; çok düzgün. Fiyat aralığında en mantıklı telefonlardan biri. Aynı donanıma sahip android cihazlara göre de çok daha hızlı ve stabil.

Uygulama arsızı olmayanlar için gayet yeterli uygulamalar sunuyor. Temel uygulamalar neredeyse eksiksiz. Nokia'nın kendi geliştirdiği uygulamalar çok iyi. Microsoft tarafından sağlanan office mobile da aynen öyle. Oyun severlet için çok kaliteli hd oyunlar da mevcut.

Yapısal kalitesinden bahsetmiyorum bile.

İyi ki aynı fiyata android telefon almamak gibi bir akıllık yapmışım. Öyle bir hata bir kere yaptım, bir daha yapmam.

• nokia belleden umduğumu bulamadım telefonu dikkatli kullanmama rağmen sorun çıkarması canımı sıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

quote:

Nokia 603 Belle FP2 kullanıyorum; çok düzgün. Fiyat aralığında en mantıklı telefonlardan biri. Aynı donanıma sahip android cihazlara göre de çok daha hızlı ve stabil.

Uygulama arsızı olmayanlar için gayet yeterli uygulamalar sunuyor. Temel uygulamalar neredeyse eksiksiz. Nokia'nın kendi geliştirdiği uygulamalar çok iyi. Microsoft tarafından sağlanan office mobile da aynen öyle. Oyun severlet için çok kaliteli hd oyunlar da mevcut.

Yapısal kalitesinden bahsetmiyorum bile.

İyi ki aynı fiyata android telefon almamak gibi bir akıllık yapmışım. Öyle bir hata bir kere yaptım, bir daha yapmam.

arkadaşın dediği gibi nokia 603 çok düzgün kullanan çok tanıdığım var bende alıcaktım çok araştırdım o fiyata 603ten iyi telefon bulunmaz nokianın çok düzgün telefonları var bu önyargıyı bırakın bir kere.C5-03ü satıp 603 almayı düşünüyorum bende çok stabil 1ghz işlemcisi,gorilla glass falan var belle gayet iyi hd video çekiyor vs vs. daha ne olsun bırakın androidi beş para etmez 800-900 liralık android yerine 603 alırım her bakımdan iyi. bu arada dokunmatikte nokiada çok iyi cihazlar var n8-n9-603 lumia serisi vs vs. kiyas.la'dan 603 le emsallerinin karşılaştırmasını yap sonra karar ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 20 Aralık 2012; 18:47:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.