Linkte rtx2060 diyor ama 1660ti kartı var Diğeri de bu arada 1400₺ farka değer mi ? |
Hangisini onerirsiniz ?
-
-
İşlemci performansı, tasarım ve malzeme kalitesi üstünlüğü olarak tartışmasız MSI GF65 alınır hocam. Aradaki fiyat farkına değer.
-
@ArmGass katılıyorum. MSI GF65 çok daha iyi bir model olacaktır.
-
Arkadaşlara katılıyorum. Yalnızca 300-400 lira fark vererek Ram'i 16'ya çıkartırsan fazlasıyla yetecektir sana. Eğer gidip görerek alacaksan malzeme kalitesi ciddi anlamda MSI'da daha iyi
-
Tabi ki MSI. Arkadaşlara katılıyorum. Hem i7 9750H daha performanslı bir sistem. ilerleyen zamanlarda Ram ilavesi yapabilirsin.
-
Düşünmene bile gerek yok MSI al geç. İşlemci daha iyi grafik kartı yeni nesil daha ne olsun :). Şimdiden hayırlı olsun.
-
Laptoplarda işlemci ve ekran kartını değiştiremeyeceğini düşünürsek, bütçenin yettiği en iyi modeli almak her zaman daha iyidir. Bu da; GF65 demek olur.
-
hocam selamlar oyun için istiyorsan msı dan şaşma derım. Ayrıca kullandığı işlemci çok daha iyi
-
MSI bu konuda bence daha güvenilir. Ama TR fiyatları yüksek aynı özellikteki ürünü amazon'dan 2000-3000 daha ucuza alabiliyorsun.
HP alacaksan ve o fiyatlara çıkacaksan HP Omen 15 serisi daha mantıklı olabilir.
-
İkisi de (MSI ve HP) kalitesiz ürünler bu iki modele bak
Lenovo Creator 5 (82D4002MTX) - Lenovo Legion 5 (82B10047TX) Düşmesini Bekleyenler
-
MSI GF65 çok daha iyi bir tercih 3. nesil bir amd laptop a 10 K TL ben vermem.
-
Teşekkürler arkadaşlar MSI tercih edeceğim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X