arkadaşlar bu 4 cihazdan birisini alcam ama pek anlamadığım için karar veremiyorum, bu cihazları kullanan arkadaşlar varsa lütfen yardım edebilirmisini
not: dıgıturk un giriş paketi 11,99 + belgesel paketi 4tl hd kanallar da var 2 yıl taahüt istiyor sonundada receiver bizde kalıyor bu nasıldır.
anlacağınız kafam baya karışık
minilerden uzak durun lütfen ....
botech i öneririm.Diğerlerine göre daha çok özelliği var gibi duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: peer16401
minilerden uzak durun lütfen ....
ustam ben 1 yıldır dıgıbox lc3000 mını kullanıyom şuana kadar donmalar dışında hiç bir soruna rastlamadım hd olmadığı için değiştirmek istiyorum. neden uzak durmalıyım
forum da bahsedil di ama uzatmadan ve sıkmadan söyleyeyim malzemeler bir birine ne kadar yakın olursa devrede elektrik okadar hızlı olur ve bu da işlemcinin aşırı ısınması ve devre dışı oluyor ve makinanız aşırı ısınıyor bunun için fan sistemi yapmalısın ama ne kadar sağlıklı olur bilmem.Anlatabildim mi?
quote:
Orijinalden alıntı: peer16401
forum da bahsedil di ama uzatmadan ve sıkmadan söyleyeyim malzemeler bir birine ne kadar yakın olursa devrede elektrik okadar hızlı olur ve bu da işlemcinin aşırı ısınması ve devre dışı oluyor ve makinanız aşırı ısınıyor bunun için fan sistemi yapmalısın ama ne kadar sağlıklı olur bilmem.Anlatabildim mi?