Niyetim arama yapabilmek mesajlaşabilmekten öte değil,şarjı da öle cart curt bitmesin..menüsü de az biraz kullanışlı olsun motorola f3 gibi dandik saçma sapan olsun istemiyorum..100milyon altına 1100 stili birşey yani aradığım telefon..şu ikisi arasında kaldım ama iki markayı da geçmişte kullanmadığımdan size sorma ihtiyacı duydum,umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler.
SAmsung un bu modeline bakmanızı tavsiye edeceğim çünkü bu model sizin verdiğiniz linkteki modelden daha güçlü bir bataryaya sahip ve çok daha şık. Fİyatı 105 ytl. PHILIPS telefonunun da sarjının iyi gittiğini biliyorum ama kullanıslılığı konusunda bu telefonlar için hiçbir sey söyleyemeyeceğim.
bir bakayım ona madem..onun dışında daha ucuza başka fikirlere de açığım istediklerim gayet basit çünkü
Tam aradığın model 1200
Şarjı gayet uzun dayanıyor kullanımı çok basit.Sağlam iş yerinde kullanıyoruz akşama kadar fırlatıp duruyoruz
Fiyatıda 65 lira
evet 1200 aradığın telefon bence de
abi peki aynı fiyata benim verdiğim 2 linktekilerin daha eli yüzü düzgün değil midir ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme