Şimdi Ara

hangisini alayım ? YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görüntü kalitesinin ötesinde fazla bir beklentim yok. Full HD kaliteli görüntü + hızlı kanal geçişi + uydudan otomatik güncelleme + dahili WiFi internet alıcısı olması yeter.

Şu iki model üzerinde yoğunlaştım. Hangisini tavsiye edersiniz ?

1. Atlanta HD Box Smart G3 Android-Hybrid
    2. SEOUL HIREMCO HIREMCO TURBO HD 2

Teşekkürler ...

Edit: D-Smart TV de izlenebilmeli. D-Smart'ın kendi cihazlarından tercih etsem nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 20 Aralık 2013; 11:42:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

Görüntü kalitesinin ötesinde fazla bir beklentim yok. Full HD kaliteli görüntü + hızlı kanal geçişi + uydudan otomatik güncelleme + dahili WiFi internet alıcısı olması yeter.

Teşekkürler ...

Edit: D-Smart TV de izlenebilmeli. D-Smart'ın kendi cihazlarından tercih etsem nasıl olur?

merhaba

Full HD kaliteli görüntü + hızlı kanal geçişi + uydudan otomatik güncelleme + dahili WiFi internet alıcısı

androıd ısletım sıstemı
    dsmart modul takabılme

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Smart-G4-Hediyeli__isp12452932

• quote:

Görüntü kalitesinin ötesinde fazla bir beklentim yok. Full HD kaliteli görüntü + hızlı kanal geçişi + uydudan otomatik güncelleme + dahili WiFi internet alıcısı olması yeter.

Teşekkürler ...

next machıne 3d yi de incele

• quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Teşekkürler ...

Sakın sunny,goldmaster,next ürünlerine bulaşmayın burada reklam yapanlar ya satıcı yada başka markalar kullanmamış kişilerden oluşmaktadır...DreamboxHD 8000 se içlerinde en profesyoneldir...

• Hocam dijital platform da tafsiyem d smart sakın denemeyin menü geçişleri çok yavaş ve ufacık yağışlı havalarda kanal sinyal gücü gidiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

Hocam dijital platform da tafsiyem d smart sakın denemeyin menü geçişleri çok yavaş ve ufacık yağışlı havalarda kanal sinyal gücü gidiyor..

Şurada açıklama gereği duydum.Sizde olan hatalar bir anten ayarlarınız tam değil ve gerçek bakır anten kablosu kullanmamışsınızdır.Bir söz vardır ucuz etin yahnisi yavan olur derler.Bende NEXT(+plus) dsmart kayıt özelliği olan var ve dsmartı iptal ettirdim lakin kanallarımın hepsi Kalite %97 sinya%97 dir.Şimdi bana deseniz dijitürk cihazları için deseniz inanırım fakat dsmart next modelli pvr özelliği olan cihazlar ya bende kaliteli çıktı ya sizlerde bir yanlışlık var demektir..
  • Dreambox al hocam...en iyisi bu alanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım?
    2 yıl önce açıldı
    Hangisini alayım dostlar
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Teşekkürler ...

Sakın sunny,goldmaster,next ürünlerine bulaşmayın burada reklam yapanlar ya satıcı yada başka markalar kullanmamış kişilerden oluşmaktadır...DreamboxHD 8000 se içlerinde en profesyoneldir...

satıcı flan degilim çok çesitli cihazda kullandım

next machınenın sd ve hd görüntüsünü görde öyle yorum yaparsın

• Bende kullandım aman aman nextin cihazlarınıda dsmart satan uyducuda da test ettim.Çıks iyi görüntü yok kanal geçeişleri okadar da hızlı değil normal cihazın hızında.Arada kumandaya vurarak çalıştırıyordu.Bende pili bitiyor dedim oda demez mi! piller yeni azına s..tımını kumandası dedi dövmekten anlıyor dedi...Bende Hiremco FXHD var görüntü en iyisi diyebilirim fakat ben bile bu cihazı önermiyorum neden dreambox500s cihazım var hala HD gibi SD yayın sunuyor birde klon orjinal olsa kim bilir neler olacak lakin DREAMBOX800HD SE herkese öneriyorum bu cihazlar profesyoneldir...
  • Cevap veren arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim. Bir arkadaşım da şöyle bir fikir verdi; uyduya girme digiturk gibi paralı hizmet veren bir abonelik al dedi.
  • quote:

Bende kullandım aman aman nextin cihazlarınıda dsmart satan uyducuda da test ettim.Çıks iyi görüntü yok kanal geçeişleri okadar da hızlı değil normal cihazın hızında.Arada kumandaya vurarak çalıştırıyordu.Bende pili bitiyor dedim oda demez mi! piller yeni azına s..tımını kumandası dedi dövmekten anlıyor dedi...Bende Hiremco FXHD var görüntü en iyisi diyebilirim fakat ben bile bu cihazı önermiyorum neden dreambox500s cihazım var hala HD gibi SD yayın sunuyor birde klon orjinal olsa kim bilir neler olacak lakin DREAMBOX800HD SE herkese öneriyorum bu cihazlar profesyoneldir...

DREAMBOX800HD SE yi sizin için önemli yapan en önemli özelliği nedir? DREAMBOX adını da duymuştum, ama fiyatı çok uçuk. 2 bin küsür lira telaffuz ediliyor. Bu cihaz ne böyle .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 30 Aralık 2013; 9:00:40 >

• Digi yada Dsmart a bulaşmanı tavsiye etmem. Ben o hatayı yaptım. Üyeliğin bitince 5 para etmez uydu alıcısı elinde kalıyor. Evde internet sınırsızsa zaten dsmart yada digi deki bayat filmleri izlemezsin. Tek avantajları belgesel kanalları. Onlarda bir süre sonra devamlı tekrar olayından dolayı soğuyorsun.

Geçen hafta machine 3d aldım. Kesinlikle güzel cihaz. Kart payraşımı ve destek şimdilik güzel ama 450 TL civarında vermeme rağmen o para etmez. Bana sorsan hiçbiri o paraları hak etmiyor.
  • quote:

quote:

Bende kullandım aman aman nextin cihazlarınıda dsmart satan uyducuda da test ettim.Çıks iyi görüntü yok kanal geçeişleri okadar da hızlı değil normal cihazın hızında.Arada kumandaya vurarak çalıştırıyordu.Bende pili bitiyor dedim oda demez mi! piller yeni azına s..tımını kumandası dedi dövmekten anlıyor dedi...Bende Hiremco FXHD var görüntü en iyisi diyebilirim fakat ben bile bu cihazı önermiyorum neden dreambox500s cihazım var hala HD gibi SD yayın sunuyor birde klon orjinal olsa kim bilir neler olacak lakin DREAMBOX800HD SE herkese öneriyorum bu cihazlar profesyoneldir...

DREAMBOX800HD SE yi sizin için önemli yapan en önemli özelliği nedir? DREAMBOX adını da duymuştum, ama fiyatı çok uçuk. 2 bin küsür lira telaffuz ediliyor. Bu cihaz ne böyle .

cevabı burda..

http://www.sanalpazar.com/Dreambox-800-Hd-Se-Antenli-Wifi-Hediye-2014-Yeni-Urun__isp12440336

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.