Şimdi Ara

Hangisine üst oynamalı? -Manu mu? -Chelsea mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar neredeyse her hafta kuponlarım üst dediğim maçların alt bitmesiyle yatıyor, şimdi bugün bu iki maçtan birisini üst olarak banko kuponuma koyacağım, rakiplerde bu takımlarda golcü takımlar, üst bitebilecek maçlar gibi gözüküyor ancak 4 takımda üst sıralarda olduğundan temkinli de oynayabilirler. Bana bu iki maçtan banko kuponuma eklemem için hangisini önerirsiniz ?

• MANU

bu arada iki macın da üst biteceğini dusunuyorum ama illa birini sec deseler ben manu koyardım...
  • ben manu maçına 1 chelsea maçına üst ve 2 oynadım
  • chelsea cok formda bence üst olucak
  • Manu'yu üst koydum arkadaşlar, sağolun. İkiside üst bitsinde herkes kazansın.
  • chelsea maçı manu maçının sonucuna göre değişkenlik gösterebilir zaten 4 puan fark var manunun puan kaybetmesi halinde chelsea çok da sallamaz bence
  • Yok ya Manu maçını izliyorum, acayip temposuz, şimdi Rooney bi pozisyona girdi başka bişey yok. Onu bırak United çok korkak oynuyor, atağa 3-4 kişi çıkıp defansın arasında kayboluyorlar.

Üstten yatmasam şaşarım zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende üst verdim o kuponada 20 basmıştım. Lanet olsun ne diyelim li, gidip 3.lig tkaımlarına basıcam artık. Neymiş fener 3 atar mençıstır farkla alır yok o 2 olur. Yorumculara lanet olsun bi daha dinlersem onları :)
  • 2-3 gol diyebilirim 2sinede
  • Geçmiş olsun, yine üstten yattım.
  • Keşke Manu ya direk oynasaymışım, scholes attı son saniyede.
  • ben City'ye oynamıştım..ama chelsea banko üst bitecek
  • Bende manu ya üst verdim yatırdı beni de manu
  • Bende Her Kupona Hamburg Verdim Yeniliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.