Arkadaşlar neredeyse her hafta kuponlarım üst dediğim maçların alt bitmesiyle yatıyor, şimdi bugün bu iki maçtan birisini üst olarak banko kuponuma koyacağım, rakiplerde bu takımlarda golcü takımlar, üst bitebilecek maçlar gibi gözüküyor ancak 4 takımda üst sıralarda olduğundan temkinli de oynayabilirler. Bana bu iki maçtan banko kuponuma eklemem için hangisini önerirsiniz ?
MANU
bu arada iki macın da üst biteceğini dusunuyorum ama illa birini sec deseler ben manu koyardım...
ben manu maçına 1 chelsea maçına üst ve 2 oynadım
chelsea cok formda bence üst olucak
Manu'yu üst koydum arkadaşlar, sağolun. İkiside üst bitsinde herkes kazansın.
chelsea maçı manu maçının sonucuna göre değişkenlik gösterebilir zaten 4 puan fark var manunun puan kaybetmesi halinde chelsea çok da sallamaz bence
Yok ya Manu maçını izliyorum, acayip temposuz, şimdi Rooney bi pozisyona girdi başka bişey yok. Onu bırak United çok korkak oynuyor, atağa 3-4 kişi çıkıp defansın arasında kayboluyorlar.
Bende üst verdim o kuponada 20 basmıştım. Lanet olsun ne diyelim li, gidip 3.lig tkaımlarına basıcam artık. Neymiş fener 3 atar mençıstır farkla alır yok o 2 olur. Yorumculara lanet olsun bi daha dinlersem onları :)
2-3 gol diyebilirim 2sinede
Geçmiş olsun, yine üstten yattım.
Keşke Manu ya direk oynasaymışım, scholes attı son saniyede.
ben City'ye oynamıştım..ama chelsea banko üst bitecek
Bende manu ya üst verdim yatırdı beni de manu
Bende Her Kupona Hamburg Verdim Yeniliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme