Şimdi Ara

Hangisinden Başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çizgi roman okumaya başlayacağım. İnternetten indireceğim. Bana güzel bir site söyler misiniz? Bide hangisinden başlayacağımı, nasıl devam edeceğimi falan yazsanız çok iyi olur Filmler dışında neredeyse hiç bilgim yok bu karakterlerle ilgili.

• Hangi süper kahramanı okumak istiyorsun?
  • X-Men, Avengers, Justice League, Fantastic Four gibi kahramanlar. One Above All, Galactus, Apocalypse, Darkseid gibi kötüleri de merak ediyorum.
  • Eğer başlıycaksan satın al öyle olmuyor bu çizgi roman işi yayın evleri kazancakki daha çok eser kazanılcak
  • www.cizgidiyari.com buradan başlayabilirsin

benim favorilerim
    1.martin mystere
    2.kaptan swing
    3.gordon
    4.teksas
    5.tommiks
    6.zagor
    7.süper korku
    8.mini ringo
    9.savaş
    10.örümcek adam
    11.tom braks
    12.rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıpaydırmen

X-Men, Avengers, Justice League, Fantastic Four gibi kahramanlar. One Above All, Galactus, Apocalypse, Darkseid gibi kötüleri de merak ediyorum.

Batman, Justice Leageu, Superman, Flash, Green Latern için DC'nin The New 52'sunu okuyabilirsin. Hepsi 17. sayıda şuan

Avengers için.. Ongoing (Uzun süren, güncel) seri pek okumadım. Belli eventlerini okudum. Civil War, Secret Invasion, Siege, Avengers Vs. X-Men ... vs. ama bunları okumak için daha önce biraz daha karakterleri tanıman lazım. Ne okuyacağını başkası yazsa daha iyi olur. Marvel'dan çok fazla okumadım çünkü..

X-Men için Ultimate X-Men'i okuyabilirsin. X-Men film serisinin kaynağıdır bu. 100 Sayı sürüyor. Ondan sonra Astonishing X-Men iyidir 57. sayı çıktı herhalde. X-Force, House of M ve House of M'in sonuçlarında çıkan X-Men seriler falan var. Internetten bakarsın onlara..

• Teşekkürler. New 52 ve Action Comics'e başladım. Bu yazdığım karakterlerin hangi romanlarda olduğunu bilen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Gitarı almalıyım
    7 ay önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.