< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buran Pasha -- 29 Ağustos 2024; 23:52:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Laptoplardan hangisi tercih edilmeli (yarına almayı düşünüyorum)
-
-
uppppppp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Dell saglam duruyo. Bilenler bi yorumlasa da degerlendirsek...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
kime ne -
Dell 140wattmış ekran kartı render vs yapıyorsanız güzel ama oyun için 100 watt olanla fpsde çok fark olmuyor,
Ama ddr5 olması avantaj dell olanda fiyatta avantajlı dell alırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bahsetmiş olduğunuz casper modelini 2 haftadır kullanıyorum sıcaklık ve performans testleri yaptım 3-4 oyun testi yaptım. Sıcaklıklar gayet normal seviyede ekran kart 100w
gördüm. işlemci sıcaklık olarak 80-95 derece ekran kartı sıcaklık olarak 70-89 arası gördüm.
Sistem performansına gelirsek şarj adaptör 180w g870 kullanmışlar 911 lerde 240w geliyor. ddr 4 ramlar 2666mhz tek slot 32 gb geldi. ssd 2 tb 1 boş yuva daha var.
ekranda 2 yerde hafif ışık sızması ve 1 adet ölü piksel çıktı beni rahatsız etmiyor. Fan sesi biraz fazla günlük rutin işlerde tarayıcıda gezinirken felan control center modunda
ofis kısmında çalıştırıyorum fanlar 3000-3400 rpm dönüyor çok rahatsız etmiyor bazen 2600rpm düşüyor. klavye düzeni biraz rahatsızlık verdi rakamlarda sıfır tuşu 2 nin
altına gelmiş, 911 modelinin klavyesi öyle değil. hoparlör elimizi koyduğumuz tarafta sol ve sağ ses olarak çok iyi değil. eski bir hp b&o ses kullanıcısı olarak hp daha iyiydi.
13. nesil işlemcilerde performans ve ısınma problemleri vardı masaüstünde belki laptoplarda var diye 12. nesil tercih ettim incelemelerde 12700h performansı 13700h geçiyor. Genel olarak kasa güzel, ekran
güzel , fan sesi biraz var pil olarak 1,5-2 saat ancak gidiyor.
bu fiyata rtx 4070 laptop olmadığı için tercih ettim. Kutu açılışında 1 adet 8 gb flash bellek gönderiyorlar içinde driverler mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 5 Eylül 2024; 1:29:42 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler