Şimdi Ara

★HANGISI(butce1400)(G3◆Z2◆ONE E8◆NOTE3)★★

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar telefon alicam butcem 1400liraya zar zor yetiyor. En mantikli secenekler şunlar olduguna karar verdim~~
    (kriterlerimi yazmadim cunku hepsi istedigim ozellikleri karsiliyor)

•lg g3 32gb
    •htc one e8 (birebir m8 ile ayni sadece kamera 13mp ve kasa farkli tasarimi cok guzel)
    •Sony Z2
    •Note3

Hangisini secerdiniz aciklamasiyla belirtirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim336 -- 5 Haziran 2015; 5:07:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben olsam 1100-1400 arası garantili sıfır ayarında 5s alırdım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iwan

ben olsam 1100-1400 arası garantili sıfır ayarında 5s alırdım .

Aslinda her zaman bi ios merakim var o akiciligi o puruzsuzkugu hic bir androidde gormedim ama ekran sorun benim icin 5s'in

• kerim336 K kullanıcısına yanıt
    g3 de güzel hocam 1 hafta kadar kullanma fırsatım oldu ios kadar olmasada akıcı bir telefon s5 den iyi diyorum bence beğeniyorsanız g3 alın 2k ekranda film vb seyretmek güzel oluyor .
  • HTC e8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3
  • Meizu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • z2 alırdım,bataryadan ses kalıtesıne saglmalıktan guncellemeye kadar daha mantıklı ve 2k sacmalaıgı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

HTC e8

Bu telefonu bilmiyordum baktim simdi m8le ayniymis snap801ab, adreno330,2gb bellek vs vs.tek fark kasa mi? Ve niye tutmadi ki bu telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim336

quote:

HTC e8

Bu telefonu bilmiyordum baktim simdi m8le ayniymis snap801ab, adreno330,2gb bellek vs vs.tek fark kasa mi? Ve niye tutmadi ki bu telefon

Kamera ve kasa farkı var.Bu cihaz gizli amiral gemi o yüzden tutmadı.Htc asıl amiral gemisini M8 olarak gösterdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

quote:

HTC e8

Kamera ve kasa farkı var.Bu cihaz gizli amiral gemi o yüzden tutmadı.Htc asıl amiral gemisini M8 olarak gösterdi.

Muthismis bu telefon. Dediginiz gibi htc m8i satislarini dusurmemek hatta bitirmemek icin boyle bi politika izledi bencede. Kamera olarak 13mp daha iyi bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

quote:

HTC e8

Muthismis bu telefon. Dediginiz gibi htc m8i satislarini dusurmemek hatta bitirmemek icin boyle bi politika izledi bencede. Kamera olarak 13mp daha iyi bence

Evet telefon mütiş.Sense araüyüzü hızı stabilitesi, boomsound hoparlörler, kamerası, kasa kalitesi, tasarım efsane bence.Kesinlikle tavsiye ederim.

• G3 almanı tavsiye ederim dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superwera

z2 alırdım,bataryadan ses kalıtesıne saglmalıktan guncellemeye kadar daha mantıklı ve 2k sacmalaıgı yok

ah şu 2k olmasaydı g3te müthiş olacaktı

• Dediğim gibi htc e8 alın kasa plastik ama kaliteli bir plastik kauçuk yani kamerasıda gayet iyi 13 MP arka 5 MP ön kamerası var. Batarya 2600 mah ama günü çıkarır. Fiyatı 1200 liraya bulunuyor

• quote:

Dediğim gibi htc e8 alın kasa plastik ama kaliteli bir plastik kauçuk yani kamerasıda gayet iyi 13 MP arka 5 MP ön kamerası var. Batarya 2600 mah ama günü çıkarır. Fiyatı 1200 liraya bulunuyor

Normal teknoloji marketlerinden veya telefonculardan alicam umarım 1200e bulurum teknosada falan 1600lira başka satan bi yerde göremedim

• Z2 veya E8 alın. Bunların arasında en stabil cihazlar bu iki cihaz. Batarya önemliyse Z2, hoparlör önemliyse E8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonshine14

Z2 veya E8 alın. Bunların arasında en stabil cihazlar bu iki cihaz. Batarya önemliyse Z2, hoparlör önemliyse E8

İkiside önemli benin için ikiside o konuda pişman etmez herhalde elime alıp inceleyip karar vericem sanirim. Sonuçta hepsi çok iyi cihaz

• Sony Xperia Z2 öneririm.
    Onun haricinde hemen almayacaksanız Asus Zenfone 2'yi bekleyebilirsiniz. Fiyatı ne kadar olur bilemiyorum ama.
  • Z2 daha mantikli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.