Şimdi Ara

hangisi bana uygun?(acil cevap lazım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim için önemli olan şarjdır. Bu seçtiklerimin hepsi internet konusunda iyidir.
    Oyun olarak bi iki kağıt oyunu oynarım fazla uğraşmam onlarda canım çok sıkılırsa. Oyun için daha doğrusu eğlence için tablet mevcut.

Şarjı en çok giden ve takılma donma yavaşlık sıkıntısı olmayan hangisi?

Iphone 3GS
    Motorola Motoluxe
    HTC Desire C
    HTC One V
    Xperia Ray
    Motorola Atrix
    Galaxy W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmcgrgenc -- 20 Haziran 2012; 20:25:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevap yok mu?

• şarj meselesi kullanıma bağlı olarak değiştiği için bişey söylemek zor..o yüzden hangisi hoşuna gidiyorsa onu kullan ancak amperi ne kadar yüksek olursa o kadar iyi
  • Şarj konusunda yeni bir cihaz geliyor motorola droid maxx beklemeye değer ama bekleyemem derseniz motorolada şarj olayı iyidir

• Günlük internet kullanımı 3-4 saat bide ek olarak wifiden film izlerim. 3G açık olur genelde.

Fotoğraf çekerim 1-2. Arama yaparım günde 10 dakika max:)

mesejlaşma belli olmaz ama max 100sms atarım:) face açık kalır:)

sonuç? Hiçbiri 2 günü tamamlayamaz heralde:) ama tam gün yetmesi lazım

• Motorola tavsiye ederim şarj konusunda iyidir model olarakda tasarım hangisi hoşuna gidiyorsa seçim senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Motorola tavsiye ederim şarj konusunda iyidir model olarakda tasarım hangisi hoşuna gidiyorsa seçim senin.

benimde aklım motorola atrixte ama işte:) içimde "keşke şu olsaydı" kalmasın istiyorum:)
    çünkü nokia c3 aldımdığımda keşke e63 alsaydım dedim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi olabilir, destek lütfen.
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmcgrgenc

quote:

Motorola tavsiye ederim şarj konusunda iyidir model olarakda tasarım hangisi hoşuna gidiyorsa seçim senin.

benimde aklım motorola atrixte ama işte:) içimde "keşke şu olsaydı" kalmasın istiyorum:)

Hoca ne yaptın ya sadece wifiden 3-4 saat film izlesen şarjın yarısı gider senin sürekli prizin yaninda olman gerekiyor bu bahsettiğini en uzun şarji giden telefon bile kaldiramaz valla:)

• hocam listende yok ama şarj konusunda philips xenium serisindeki telefonlar diyebilirim.. philips xenium serileri forumda çok konuşuldu.. tabiki philips için söylediklerim sadece "uzun süre şarj" olayı için geçerli bunun dışındaki özellikleri beğenip beğenmemek sana kalmış
  • quote:

quote:

İşte o kararı vermekde biraz incelemekden geçiyor internetten mümkün olduğu kadar incelemek ve ne istediğini tam olarak bilmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

quote:

quote:

Hoca ne yaptın ya sadece wifiden 3-4 saat film izlesen şarjın yarısı gider senin sürekli prizin yaninda olman gerekiyor bu bahsettiğini en uzun şarji giden telefon bile kaldiramaz valla:)

3G tam gün açık kalacak film işi 3-4 saat çok:) gece şarjdeykende izlerim:)
    ama tam gün internete bağlı kalabilir miyim motorola atrixe?

• Bakıldığında motorola batarya konusunda daha üstün tabi ama çok da fazla fark bekleme az gidenler 1 gün dayanıyorsa motorola 2 gün dayanır diye birsey yok ama yine tercih edilebillir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.