Şimdi Ara

Hangisi?2012FocusHB 1.6Dizel Comfort(BAZ),2012 JETTA 1.2TSİ Comfort,2012ASTRA J 1.3cDTI EDITION(BAZ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi senin mevzu da derin.Efenim?
    bir tarafa hatch dizelleri koyuyon sen,öteki tarafa sedan benzinli.Senede 10 bin km yoldan bahsediyon,dizelle benzinli aynı fiyata.Ben sana basit bir tavsiye vereyim:
    10 bin km yol için dizel alma sen.Anlaşılan geniş araba arıyosun.BÖÖÖÖyük bagaj falam.Focusun sedanının dizeli kaç para onu bi öğren.Astra da hatch çünkü onda da aynı olay mevcut.Eğer kriterlerine uyarsa sedan focus al.Yoksa da al jettayı dolanma fazla.
    Yine madem ki makasın açılıyor temiz garantisi süren bir 2. el araç bak kendine illa plazaya öpücük vermek zorunda değilsin.
    Hörmetler.
  • Aslında olayım şu an madem o kadar para vereceğim parasını hak eden ve fiyat/performans olarak iyisi ve memnun edecek araca karar vermek istiyorum. Bu haftasonu son turlarımı yapacağım plazalarda ve net kararımı vereceğim nasipse. 2.el araç konusu çok muammalı ve güven olayı tamamen şansınıza bağlı Artı kredi kolaylığı sebebiyle sıfır araç düşünüyorum. 2.elde boyasız ve sıkıntısızını bulmak epey zor. Böye temiz olanlarda fazla istiyor. Hayırlısı bakalım. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RUTS

Aslında olayım şu an madem o kadar para vereceğim parasını hak eden ve fiyat/performans olarak iyisi ve memnun edecek araca karar vermek istiyorum. Bu haftasonu son turlarımı yapacağım plazalarda ve net kararımı vereceğim nasipse. 2.el araç konusu çok muammalı ve güven olayı tamamen şansınıza bağlı Artı kredi kolaylığı sebebiyle sıfır araç düşünüyorum. 2.elde boyasız ve sıkıntısızını bulmak epey zor. Böye temiz olanlarda fazla istiyor. Hayırlısı bakalım. Saygılar.

Hocam fiyat performans aracı arıyosan toyota auriside düşün derim.Dizel comfort extra 47.900 lira..
  • Arkadaşlar, ASTRA J 1.3 cDTi COSMO Su mavisi renkli araç testim sonucu ve içime sinerek karar verilip alındı, bugün evraklarımı verdim. Pztsi kredi için bankadan onay alınacak...Nasipse hafta içi teslim alacağım. Değerli yorumlarınız için tşk.ler. Kazasız belasız, iyi günlerde keyifli sürüşler araçlarınızla...
    Saygılar.
  • kardes hayirli olsun nerden ve kaca anlastin.pesinat ne veriyorsun kredi ne kadar? ayrica arac surusre tatmin ettimi seni
  • Teşekkürler daha iyileri sizin olsun. Dün ASTRA J 1.3cDTi yi test ettim. Cosmo versiyondu kullandığım. aracı ısıtırken baktığım yakıt ortalamsı 6.2 lt idi. Sıfırdan kaldırdım 1.viteste hafif ağır ama o kasaya motora göre bence çok çok iyi...2 ve 3 vitesde iyi asılıyor. Anlık tüketimlere baktım asılırken 15-18lt leri gösteriyordu :)) Ama test sonucu ort.tüketim 6.2 lt idi. Yoltutuşu ve güvenlik hissi aracın oldukça iyi. Motor sessiz. Kullanımı kolay geldi. Aracın iç malzeme kalitesi gayet iyi. Dizaynı çok spor ve tam bir genç veya genç hisseden arabası ;) Önceki aracımclio3 hb 65HP dizele göre performansı çok iyi mesela. Tabiki daha önce test ettiğim benzinli TSİ JETTA'daki gibi hırçınlık yoktu :)) Ama çöle söliyim bu sitede yok gitmez yok yokuşta kalkmaz falan bunlar hepsi hikaye ben test ettim çok çok mennun kaldım ve aracı almaya karar verdim.
    Saygılar, huzurlu ve keyifli sürüşler yeni aracınızla inş. "Araba kullanmayı bende çok özlemişim dünkü testte anladım :))

"Fiyat soranlara PM'den atabilirim"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUTS -- 4 Mart 2012; 16:51:55 >

• evet fiyat hangi galeri ve pesinat kredi orani eger ozel olmaz ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: RUTS

Arkadaşlar yok mu başka yorum yapacak kişi :(( Bu araçların sahipleri özellikle yada kullanmış olan??
    Saygılar.

Bnece alacağın arabayı git test et herkez kafasına göre yorum yapıyor kullanmadıkalrı arabalar hakkında yorum yapmak kolay. arabayı almak kadar kullanım maliyetleri de önemli buna da dikkat edersen iyi olur. Türkiye burası akaryakıt fiyatları malum. ya dize ya da LPG atkılabilne modellere bakmanda fayda var diye düşünüyorum. Marka çok önemli değil. Otomobil bir zevk işi kimseye danışma bence.
  • astra demeye gelmiştim ki dememe gerek kalmamış hayırlı olsun
  • Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın..Her zaman derim test sürüşü candır:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk_in

Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın..Her zaman derim test sürüşü candır:)

Teşekkürler haklsınız test sürüşü çok iyi geldi artı vw, opel ve fordda çalışmış bir arkadaşımızla da konuştuk. VW'de dizel trend alabileceğimiz fiyata ASTRA J dizel Full almış oluyoruz nasipse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1193

astra demeye gelmiştim ki dememe gerek kalmamış hayırlı olsun

Çok teşekkürler..İçime sinen bir araç oldu Allah utandırmasın..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.