Şimdi Ara

\\---HANGİSİ---??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm yazıcı almak istiyorum ama hiç anlamam yardımcı olursanız sevinirim.. çok çıktı alacağım renkli olması gerekmez...

HP P1005 LASER YAZICI

SAMSUNG 1640 MONO LAZER YAZICI
    bütceme uygun bunları buldum da hangisi kuullanan bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum teşekkürler...

giriş seviyesi mono lazerlerde teknolojik fark yok baskı kalitesi ön bellek farkı olarak samsung iyi ama eminim kullanırken kimse hissetmiyecektir..

samsung a bi çip vasıtasıyla dolduruluyor hp de boş gösteriyor ama basıyor o şekilde....

birde brother 2040 var 2500 sayfa tam dolu ama drumlu 12 bin sayfada değişmesi gerekiyor eğer 12 bin sayfa senin için çoksa brotheri al..

xerox 3117 ve 3140 ta vardı sahi çipsiz 3 bin sayfa civarı yazıyor....onada bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 21 Nisan 2010; 23:34:22 >

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

ne kadar çıktı alıcaksınız ? ...ayda ?

giriş seviyesi mono lazerlerde teknolojik fark yok baskı kalitesi ön bellek farkı olarak samsung iyi ama eminim kullanırken kimse hissetmiyecektir..

samsung a bi çip vasıtasıyla dolduruluyor hp de boş gösteriyor ama basıyor o şekilde....

birde brother 2040 var 2500 sayfa tam dolu ama drumlu 12 bin sayfada değişmesi gerekiyor eğer 12 bin sayfa senin için çoksa brotheri al..

xerox 3117 ve 3140 ta vardı sahi çipsiz 3 bin sayfa civarı yazıyor....onada bakabilirsin

xerox 3117 kullanıyoruz şirkette oratalama 15-30 arası çıktı alınıyor günlük. Bi sıkıntımız yok. Fikir olsun sana.
    Hangisi artı, hangisi eksi ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.