Bildirim
Hangisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ilk tercihim gelir mi yardım beyler up -
up -
biri bir şey söylesin lütfen -
Hocam burada dilci yok ki fazla. Yani dilde sıralamaların nasıl değişeceğini bilemeyiz. Geçen seneki sıralamaları da ekleseniz belki bir tahmin yapılabilir. -
aü fransız dilini istiyorum 20k geçen sene sıralaması. -
Bence gelmesi muhtemel. 4k’dan fazla atacağını sanmam. -
Hocam neden latince?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Latin Dili ve Edebiyatı bölümünü tekrar düşünün bence hocam. Ders programını incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız :)
Türkiye'nin en ağır bölümlerinden birisi. -
16k iseniz neden 20knın gelip gelmemesini dert ediyorsunuz ki onu anlamadım. gelir yani. ben 18k ile 21kya kesin bakıyorum beni şuan paranoyak ettiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi friggt -- 11 Ağustos 2020; 18:10:39 > -
ilgi alanım olduğu için pek ağır olduğunu düşünmüyorum çünkü wheelock's latin'in tamamını pdf olarak çıktı alıp latince çalışmıştım 9. sınıfta. zaten fransız dilinde de latince göreceğim ki ilerleyen senelerde yüksek ihtimalle seçmeli latince almaya devam edeceğim. o yüzden benim için sorun değil -
Hocam sadece Latince olsa güzel bölüm zaten Antik Yunanca ile karışık o yüzden zor dedim. Ben de Wheelock'dan yeni çalışmaya başlıyorum bu arada hocam takıldığım bir yer olursa sorarım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X