Aşağıda gördüğünüz 2 geup doanımdan birini tavsiyeleriniz neticesinde günlük kullanım için tercih edeceğim.Bu arada 400W PS ve standart bir kasa ile bu donanımları kullanmak niyetindeyim.Bu cihazlar ile ilgili varsa bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi beklerim.
Bilgisizliğimi nazur görüzrseniz sormak istediğim bir husus var;hem a1a1a1fs hen de ali277 ekran kartı olarak PALIT - HD4650 SONIC önermiş sistemleri farklı olduğu halde.ANcak daha ucuza 1GB'lik ekrankartları var.Burada bu kartı tavsiye etmenizin nedeni (çok da anlamasam da)çipset ve bellek tipi gibi özellikler mi?Mesela sizin önerdiğiniz kartta GDDR3 bellek var.
quote:
Orjinalden alıntı: VisneLekesi
Bilgisizliğimi nazur görüzrseniz sormak istediğim bir husus var;hem a1a1a1fs hen de ali277 ekran kartı olarak PALIT - HD4650 SONIC önermiş sistemleri farklı olduğu halde.ANcak daha ucuza 1GB'lik ekrankartları var.Burada bu kartı tavsiye etmenizin nedeni (çok da anlamasam da)çipset ve bellek tipi gibi özellikler mi?Mesela sizin önerdiğiniz kartta GDDR3 bellek var.
Ali Bey çok teşekkür ederim ilginize.Başınızı çok ağrıtmış olacağım belki ama,HS4830 gerçekten fiyat olarak abartılı.Bunun yerine bu sistemde ATI HD 3850 512MB 256BIT DDR2 (DirectX 10.1) PCI-E x16 2.0 kullanmak da uygun olabilir mi? Yani diyeceğim şu max.80 $ fiyata alınabilecek ve a1a1a1fs önerdiği AMD sisteme uyacak;Photoshop CS2,Fl,Dw gibi web programlarını kullanacak,simülasyonlarda sorunsuz kullanabileceğim bi kart tavsiyeniz var mıdır?
Sapphire HD4650 512 MB 128Bit GDDR3 HDMI iş görmez mi hocam ?
quote:
Orjinalden alıntı: VisneLekesi
Ali Bey çok teşekkür ederim ilginize.Başınızı çok ağrıtmış olacağım belki ama,HS4830 gerçekten fiyat olarak abartılı.Bunun yerine bu sistemde ATI HD 3850 512MB 256BIT DDR2 (DirectX 10.1) PCI-E x16 2.0 kullanmak da uygun olabilir mi? Yani diyeceğim şu max.80 $ fiyata alınabilecek ve a1a1a1fs önerdiği AMD sisteme uyacak;Photoshop CS2,Fl,Dw gibi web programlarını kullanacak,simülasyonlarda sorunsuz kullanabileceğim bi kart tavsiyeniz var mıdır?
hd4650 yada hd4670 işini görecektir...
AA kalitesi hd3850'ye göre daha iyi ve daha performanslı... daha az elektrik çeker...
200 $ bu sistemle ne yapmayı düşünüyorsun bence alma paranı biriktir iyi bir ikinci el pc al daha iyi olur bence
quote:
Orjinalden alıntı: YaKuZa!
200 $ bu sistemle ne yapmayı düşünüyorsun bence alma paranı biriktir iyi bir ikinci el pc al daha iyi olur bence
Hâl-i hazırda AMD sistem kullanıyorum zaten.Ancak sistemim elektronik yorgunluğu da denebilecek-ki grafik üzerine çok kastırdım makinayı- bir performans kaybına uğradı.Hatta ekran kartım iflasın eşiğinde.İkinci el ürün almak da seçenek ancak,alacağım özellikle de ekran kartı ve ramin daha önce ne iş için kullanıldığını bilemeyeceğimden yine böyle yorgun bi sisteme para vermek pek de ehven değil.Sadece bu 4 donanımı almamın sebebi ise elimdeki HDD,PSU,DVD-RW ve kasa ile birlikte kuulanmak.200 dolarlık bi bütçe seçme sebebim ise yurtdışından gelecek olan -çünkü fiyatı orada çok çok daha düşük- Toshiba Qosmio X300 laptop.O gelene kadar beni idare edecek bi sistem hem de PC'yi laptop gelince birine vermeyi düşünüyorum,eli yüzü düzgün bi makina vermiş oliim.
arkadaş şu sistemi al derim
AMD ATHLON 6000+
ECS GF8200V1.0 Black
AXLE NVDIA GeForce 8500GT 1GB 128 bit DDR2
HI-LEVEL 2 GB DDR2 800MHZ
toplarsak 230$ civarı ediyor şöyle söyleyeyim teknofiyattan en ucuzlarını aldım
işlemci----nova
anakart----- exa
ekran kartı------hepsiburada
ram-----tekmarshop
bunu al 70 lira daha eklersin dier sistemlerden kat kat ii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme