Şimdi Ara

Hangi yerli vodka?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Hangi yerli vodka?

(En Son Oy Tarihi: 12.9.2011)
Giriş
  • Binboayı dahil ederdim ama aynı fiyat kulvarında değiller. Binboa hakkında da yorumlarınızı almak isterim tabi. Gerçi smirnoff varken binboaya o kadar para verilir mi o da tartışılır.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yerli Vodka Rehberi

Türkiye'de son yıllarda yerli vodka üretimi hızla artıyor. Yerli vodkalar, yüksek kaliteleri ve kendine özgü tatları ile uluslararası pazarda da beğeni topluyor.

Yerli vodkalar genellikle yerli tahıllar kullanılarak üretiliyor. Bu tahılların başında buğday, çavdar ve arpa geliyor. Yerli vodkaların üretim sürecinde, bu tahıllar fermente ediliyor ve ardından damıtılıyor. Damıtma işlemi, alkol oranını artırıyor ve safsızlıkları gideriyor.

Yerli vodkaların tadı, kullanılan tahıla ve üretim sürecine göre değişebiliyor. Bazı yerli vodkalar yumuşak ve nötr bir tada sahipken, diğerleri daha karakteristik ve baharatlı bir tada sahip olabiliyor.

Türkiye'de üretilen yerli vodkalar, çeşitli markalar altında satışa sunuluyor. Bu markalardan bazıları şunlardır:

• Efe Rakı
    • Tekirdağ Rakısı
    • Yeni Rakı
    • Altınbaşak Rakısı

Yerli vodkalar, kokteyl yapımında ve yemek pişirmede de kullanılabiliyor. Yumuşak ve nötr tadı olan yerli vodkalar, kokteyllerde çeşitli içeceklerle kolayca karıştırılabiliyor. Daha karakteristik tadı olan yerli vodkalar ise yemeklerde lezzet katmak için kullanılabiliyor.

Sonuç olarak, yerli vodkalar yüksek kaliteleri ve kendine özgü tatları ile hem yerli hem de uluslararası pazarda ilgi görüyor. Çeşitli markalar ve tatlar arasından kendi damak tadına uygun yerli vodkayı seçerek hem özel günlerinde hem de yemeklerinde keyifle tüketebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • binboa çok ağırdır herkes kaldıramaz
    bazukaa iğrençtir aroması berbat aseton içiyormuş havası verir
    istanbule aroması yerindedir çarpmaz hoş bir tadı vardır
    Absolut en babalarıdır içmeden yorum yapılmaz
  • Bi hevesle 20 lik 1967 nin dibini görmüştüm ilk ve tek sarhoş oluşumdur daha da alkol almam Dertler vodkayla sigarayla geçmiyor malesef
  • Dertlerimiz geçsin diye içen kim gidin antidepresan alın 14 günde mutlu olun Yetmedi mi? antipsikotikler var. O olmadı anksiyolitikler var. :) Ben votkayı zevk için içerim. Bütçe durumu kısıtlı arkadaşlara söz verdim 3 şişe smirnoff beni çok zorlayacak ikisi arasında kaldım. Olayı müslümanlığa vurup prim yapmayı çok seviyorsunuz. Kuranı okusaydınız karışmamanız, inancınızı kendinize saklamanız gerektiğini öğrenirdiniz.

Evet oyları alalım bu kadar mı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

binboa çok ağırdır herkes kaldıramaz
    bazukaa iğrençtir aroması berbat aseton içiyormuş havası verir
    istanbule aroması yerindedir çarpmaz hoş bir tadı vardır
    Absolut en babalarıdır içmeden yorum yapılmaz

Smirnoff'u dene dostum. Absoluttan çok daha iyi. Ama absolutun aromalılarıda smirnofftan iyi. Smirnofun portakallısı oralet hissi yaratıyor
  • Tekel alıcaz galba? Ben istanblue daha iyidir diye düşünmüştüm halbuki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kardelen G.

Tekel alıcaz galba? Ben istanblue daha iyidir diye düşünmüştüm halbuki

istanbul al bak keyfine demedi deme ...
  • quote:

quote:

Bana da istanblue daha güzelmiş gibi geliyor. ama adından sadece.
  • quote:

quote:

quote:

ben denedim kardeşim yalanmı söyliyecem sana tekele 10 basar ...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben denedim kardeşim yalanmı söyliyecem sana tekele 10 basar ...

İyiymiş ya Smirnoff red de almıştım bi şişe arada çok büyük bir fark yok ama hak ediyor smirnoff hala

• Tekelide denicem ama belki daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

müslüman ülkede haram şeyler nasılda güzel bir şeymiş gibi tanıtılıyor ve kullanılıyor..yazık...

Hoşgeldin Yobaz her koyun kendi bacağından asılır lafı var bilir misin? Günahını sevabını içen çekicek SANANE !
  • He şimdi jeton düştü, sen kural ihlali yapan elemanı değil de direk konuyu şikayet etmişsin. Diğer konudaki tutumundan anlamam gerekirdi, benim hatam

9) Bölüm içinde dini ve siyasi içerikli ya da bu tür bir tartışmaya açıkça sebebiyet verecek türden konu açmak ve başka bir konuyu bu platforma çekmek yasaktır. Bu tür konular silinecek, üyelere gerekli görüldüğü taktirde ceza verilecektir.
  • 2 gram alkol için yediniz birbirinizi yahu hadi ayet yazalım birde
  • Votka ve eğer ucuz diyorsanız Belayarus-Belarus-byvotka bu spot votkaları tercih edin. Emin olun Binboa'yı aratmaz. Hatta binboadan 1 seviye daha içimi kolay.
  • ah. Keşke daha önce söyleseydiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.