Şimdi Ara

Hangi yazılım dili daha önemli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir yazılımcının bilmesi gereken diller nedir sizce? Evde kendi başıma çalışacağım da, vaktimi önemli olan dillerle harcamak istiyorum... Yardımcı olursanız sevinirim, c# ve html dilini biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu yazılım dili ve ya bu yazılım dili daha önemli bir şey diyemeyiz, bunu kimse diyemez. Sektörü biraz araştır en çok hangi yazılım dili alanında personel aranıyor neden? Hangi yazılım dili alanında kazançlar yüksek bunu da araştır.
    Mesela dünyada en çok RoR geliştiricileri kazanıyor şuanda, dünyada çok önemli peki ya Türkiye de? RoR developer arayan çok fazla şirket görmedim ama bunun aksine mobile developer, Java developer,.Net developer, C,C++ developer arayan oldukça mevcut.

Sana bu işi sevdirecek/sevdiren dile çalış ve o dilde uzman ol. Zaten sektöre çalışmaya girdiğinde de görürsün, senden başka dillerde de kodlama yapman istenecektir. Sen bir dile çok iyi hakimsen diğerine adapte olman, öğrenmen ilk öğrendiğin gibi zor, sancılı ve uzun olmayacaktır.

Programlamanın temeli algoritmadır. O sevdiğin dilde algoritmanı geliştirmeye bak derim, şu dil ya da bu dil önemli denmez denemez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.