Şimdi Ara

Hangi vakumlu kulak temizleme cihazı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) Ear Cleaner; en çok satılan bu olmasına karşın en çok şikayet bunda var.

2) Wax Vac ; Reklamları iyi ama başarısı nasıldır belli değil. Neticede bu da ucuz bir cihaz.

3) Ear Cleaner Deokurosu I-ears Vacuum Suction Machine Bunu daha profesyonel buldum ancak tr de henüz yok. Bu sebeple kullanıcı yorumlarına pek rastlamadım.

Sizler hangi ürünü kullanıyorsunuz?

• Kulak kirininde mikrop tutucu ozelligi oldugunu dusunuyorum , ayrica bu hastanelerdeki kulak temizliyen makinayla ayni mantikta calisiyor . Cok sik kulak temizletmemizi tembihliyordu doktorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

Kulak kirininde mikrop tutucu ozelligi oldugunu dusunuyorum , ayrica bu hastanelerdeki kulak temizliyen makinayla ayni mantikta calisiyor . Cok sik kulak temizletmemizi tembihliyordu doktorlar

Haydaaaa

O zararlı bu zararlı, kulağı kendi haline mi bırakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

Kulak kirininde mikrop tutucu ozelligi oldugunu dusunuyorum , ayrica bu hastanelerdeki kulak temizliyen makinayla ayni mantikta calisiyor . Cok sik kulak temizletmemizi tembihliyordu doktorlar

Benim baksettiğim böyle bir kir

Ayrıca haklı olduğunuz nokta o bahsedilen ve sorun olan parçacıklar kir değil, buşon. Kulağın iç kısmını korur ve kulağı iyileştirici özelliği vardır. Ancak zamanla (benimde yaşadığım sorun gibi) bu buşon kulak içinden bazı sebeplerle atılamaz ve duymayı engelleyecek kadar rahatsız edici boyut alır. Doktorlar sık temzilemeyin diyor ama sorun başlayınca ayda bir gelin birşey olmaz diyen de var. Neticede kulak çöpü bilinen en basit ama en zararlı yöntem. Bunu çok az kişi biliyor. 3 numaralı cihazın fiyatının düşmesini bekleyeceğim zira her ay KBB ye gitmeye niyetim yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hava temizleme cihazları
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.