Şimdi Ara

sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Eylül 2024; 19:42:15 >

• Bende işletme+dış ticaret bitirdim şimdi dış ticaret müdürü olarak çalışan bir abin olarak oku lisans yap iyidir işletmeye yönel, bankalardan uzak dur ama fazla vermiyorlar sinirlendim çıktım şimdi almanya ya ithal ürünler yolluyoyuz sağlam prim alıyorum.
  • ybs=sql gibi bir olay var. proramlama dili değilde sql öğrenmen herşeyden daha önemli. kds, uzman sistem, alayı sql üzerine kurulu. anlayacağın iyi bir veritabancı olmak iyi bir programcı olmaktan daha önemli olacak mezuniyetten sonra. Epey zamandır bu gereksinimi endüstri mühendisleri karşılıyordu zira onlar hem işletme hem bilgisayar bilgisi açısından iyi yetişiyorlardı. Ancak artık daha da uzmanlaşmış bir bölüm olarak YBS bölümleri açılıyor. Bu arada yabancı dile önem vermen çok önemli. Gerçi Bartın belki biraz dezavantajlı olabilir özellikle kurs dersane vs açısından ama onu da internet ile telafi edebilmen lazım. Bu arada üzerine bir yönetim yüksek lisansı iyi olabilir. MBA felan gereksiz sizin için çünkü mba işletme veya ilgili daldan olmayanlara işletmecilik öğretmek için var, sizin bölümde zaten temel işletme dersleri okutuluyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sil babuşşşşş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.