Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajzen -- 24 Şubat 2023; 18:56:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ModexLife

Beyler 11 Sınıfa Geçtim.Üniverstie Daha Fazla Hissedilmeye Başladı Sosyal Bölüm Öğrencisiyim.Dil Anlatım Ve Edebiyatım 2-3 Arası Coğrafya Tarih'im Hiç 4'e Düşmedi.

Bana Hangi Bölümü Önerirsiniz ? Ben Tarih Veya Arkeoloji Düşünüyodum Fakat O Bölümlerin Fazla Tutulmayan Bölümler Olduğunu Öğrendim.Hangi Bölümle Girsem Başarılı oLurum.

zihinsel engelli ve okul öncesi öğretmenliğini düşün derim...

bu meslekler yeni yeni kurumsalllaşmaya gittiğinden devlet personel açığı çekiyo ben sözel olsam bu meslekleri tercih ederdim

ayrıca tarih demişsin bende tarihi severim ama okumaya deymez boşver kafanda sil bu meslekleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: mAcArTy41

quote:

Beyler 11 Sınıfa Geçtim.Üniverstie Daha Fazla Hissedilmeye Başladı Sosyal Bölüm Öğrencisiyim.Dil Anlatım Ve Edebiyatım 2-3 Arası Coğrafya Tarih'im Hiç 4'e Düşmedi.

Bana Hangi Bölümü Önerirsiniz ? Ben Tarih Veya Arkeoloji Düşünüyodum Fakat O Bölümlerin Fazla Tutulmayan Bölümler Olduğunu Öğrendim.Hangi Bölümle Girsem Başarılı oLurum.

zihinsel engelli ve okul öncesi öğretmenliğini düşün derim...

bu meslekler yeni yeni kurumsalllaşmaya gittiğinden devlet personel açığı çekiyo ben sözel olsam bu meslekleri tercih ederdim

ayrıca tarih demişsin bende tarihi severim ama okumaya deymez boşver kafanda sil bu meslekleri...

Asla Tercih Etmem O Bölümleri Çünkü Sevmiyorum

• Up Beyler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajzen -- 19 Eylül 2011; 17:08:24 >
  • ziraat müh. sayısaldan alıyor istiyorsan fen ve matematik çalışmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: β

ziraat müh. sayısaldan alıyor istiyorsan fen ve matematik çalışmalısın

Hocam Ben Sos Öğrencisiyim Fakat Bölümler Kalktı Gibi Bişeyler Duydum İstersem Puanım Yeterse İstediğim Bölüme Girebilirmiym ?
  • sizde seçmeli ders ortak ders diye ayrılıyordu dersler galiba. puanın yeterse istediğin yere girebilirsin o puanı elde etmek içinde mat ve fen şart
    edit: ziraatın puanlar ortalama 240-250 puan arasında orta bir çalışmayla bu puanı elde edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 19 Eylül 2011; 17:36:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sizde seçmeli ders ortak ders diye ayrılıyordu dersler galiba. puanın yeterse istediğin yere girebilirsin o puanı elde etmek içinde mat ve fen şart
    edit: ziraatın puanlar ortalama 240-250 puan arasında orta bir çalışmayla bu puanı elde edebilirsin

Aynen En Fazla 350 Var Teşekkür EDERİM.

Bkz:İş İmkanları Ve Bu Bölümü Önerirmisin ?
  • quote:

quote:

sizde seçmeli ders ortak ders diye ayrılıyordu dersler galiba. puanın yeterse istediğin yere girebilirsin o puanı elde etmek içinde mat ve fen şart

Aynen En Fazla 350 Var Teşekkür EDERİM.

Bkz:İş İmkanları Ve Bu Bölümü Önerirmisin ?

İş İmkanları hakkında bilgim yok dolayısıyla öneririm ya da önermem diyemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.