Hangi ucuz 4080 modelini alıyım (2. sayfa)
-
-
Hocam, İnno3d, PNY, Colorful İgame, Gainward bu 4 modelden sizin favoriniz hangisidir, Colorful mu? İnno ile Pny 28k; colorful ve gainward 29k bu arada. Bu kartlar hakkında bilginiz var mı, artıları eksileri nedir falan gibisinden. Siz eskilerdensiniz, bilirsiniz az çok. :))
-
bilakis, gayet sessiz
techpowerup'ın ölçümleri:
-
Hocam fan sesleri videoda olduğundan çok daha fazla çıkıyor, aldatmasın sizi.
-
Gigabyte 4070ti gaming oc Hepsiburada da indirime girince onu aldım geçtim. Genel olarak 1080p 144hz monitörde kullanacağım. Araba yarışı oynamaya TV ye bağlarım diye düşünerek 4080 düşünmüştüm. Forza da falan gayet yeterli görünüyor 4070ti. Gelince bir inceleme borcum olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1080 p 144 tabiki yeter 4070 ti.
2 k 180 hz.
oyun bf v bakınız gpu kullanım yuzdelerıne. ayrıca cpu kullanım yğüzdesinede.
rtx kapalı.
dlls acık.
bu arada e-coreler acık. kapalı değil. bu işlemcinin en cok bu voltajda stabil 7/24 olduğu değerlerdir.
gpu da.c yok. gpu amarka model ımzamdadır. sadece asagıda verdıgım fan eğrisi ıle bigartx bol fanlı faksada kullannmaktayım. ortam 23 derece.
vsync kapalı. yani. 180 ustu gorebılıyorum.
ekler geldı bugunku son durum
okumasını bilene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 14 Şubat 2023; 1:47:33 >
-
4k TV ye bağlayınca kart asıl gücünü gösterir beni mağdur etmez diye 4080 alacaktım ama fiyat farkı %30 dan fazla. Performansta o kadar fark yok genel olarak 4070ti ile. İkinci el 3080 de işimi görürdü ama güvenemiyorum kimseye. sıfır olsun dedim olmuşken yeni seri olsun dedim. Enflasyon korkusu ile aldık gitti bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X