Şimdi Ara

HANGİ TERCİH GELİR- 19800- tıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
4.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer en aşağıdaki tıplari yazarsan Tıp gelir tabii, tıpin gelmeme ihtimali yok. Bu konu özelinde Tercih işinde kesinlik yoktur diyen arkadaş boşuna gerilim yaratıyor. Başka bir şey değil. Hele ki mühendisliklere ilginin tavana çıktığı 15-25k civarında tip dışında yazılabilecek ortalama mühendislikler olduğu sürece tıp her türlü gelir. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 14 Ağustos 2021; 13:37:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen takma onu git güzelce tıpa bu arada bence yerleşmeme ihtimalin yok şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler, öyle diyen birkaç kişiyi gördüm cidden stres tavan yaptı yani ya hepsi 1-2k yükselir de gelmezse diye.

• Up

• Up kim Sabriye adam dedi

• Up

• LuigiCamus kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-012141028

tamam dostum git yaz. ben olsam iç anadolu insanı ile iç içe bile olmazdım.sosyallik olarak da pek iyi universiteler değil, tıp fakültesi keşke eski değerinde olsa da gidilse. ytü endüstriyi tercih ederdim.

Yav sanki İTÜ öğrencileri Avrupa'dan gelecekler, çoğu koyun otlatırken çözdüğü sorularla okulu kazanıyor zaten. Bilkent, koç, Sabancı'ya git zengin, Anadolulu olmayan bebe görmek istiyorsan ha ortamlarina girebilir misin bilmiyorum.

Şehrin insanlarini kastediyorsan, şu an İstanbul'daki göçmen istilasi nedeniyle yolda yürürken bicaklanma veya kafanın taşla ezilme ihtimali veya olası İst. deprem sırasında ölme ihtimalinden daha cekilirdir Anadolu insani. Zaten kampsute üni sinavinda ilk 20k yapmış adamlarla takılacaksin. Seni ilgilendirmez şehrin insanları. Aşırı aykırı biriysen nerede olduğunun önemi yok Türkiye'de her şehirde dikkat çekersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 14 Ağustos 2021; 13:54:0 >

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt

ne alakası var olum? anadoluluların çoğu tıp yazıyor git istatistiğe bak öyle konuş. istanbul'da deprem olacak diye yazmayan insanlar tabiri caizse "korkak" insanlar. doğal afetten korkulur mu, bir şekilde fiil gerçekleşir ölürsün yapacak herhangi bir şeyin yok. mardin'de bıçaklanırsan bu biraz senin seçimin.

aptal aptal anadolu edebiyatı yapma burada. neyi savunduğun belli bile değil. zengin bebe dediğin sabancılara, bilkentlere burssuz kaç binle giriliyor bak. adam lise başından özel ders alıyor, bir şekilde iyi bir sıralama yapıyor. gelmiş koyun otlatırken soru çözen adamlar diyorsun, olum geçen bi adam gelmiş liseyi açıktan bitirmiş çalışmış 200k ea yapmış adamı yerlere sokmuşsunuz adam başka şeylerden bahsediyor siz saçma sapan şeylerden bahsediyorsunuz. bu forum çok ayrı bir kafa ve kendilerini "iyi" gören aslında hırsına yenik düşen bir sürü insan topluluğuyla dolu. hahaha evet itülü öğrencilerin çoğu koyun otlattı.

• ÖNCE TIP VEYA İTÜ KAZANACAK SIRALAMAYI YAP SONRA KONUŞ, KARŞILAŞTIRMA YAP. AYRICA BEN DE ANADOLULUYUM AQ NE VAR BUNDA ÜLKENİN ÇOĞUNLUĞU ÖYLE ZATEN, HERKES İSTANBULDA YAŞAMIYOR İMKANI OLSUN OLMASIN FARKETMEZ. AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKAR VE ÖYLE BAK DÜNYAYA. YUKARIDAKİ ARKADAŞ DOĞRU SÖYLEMİŞ AYRICA APTAL OLAN SENSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-629491C4C -- 14 Ağustos 2021; 14:0:43 >
  • up

• saçma bir soruysa cevap vermezsin .d

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-012141028

ne alakası var olum? anadoluluların çoğu tıp yazıyor git istatistiğe bak öyle konuş. istanbul'da deprem olacak diye yazmayan insanlar tabiri caizse "korkak" insanlar. doğal afetten korkulur mu, bir şekilde fiil gerçekleşir ölürsün yapacak herhangi bir şeyin yok. mardin'de bıçaklanırsan bu biraz senin seçimin.

aptal aptal anadolu edebiyatı yapma burada. neyi savunduğun belli bile değil. zengin bebe dediğin sabancılara, bilkentlere burssuz kaç binle giriliyor bak. adam lise başından özel ders alıyor, bir şekilde iyi bir sıralama yapıyor. gelmiş koyun otlatırken soru çözen adamlar diyorsun, olum geçen bi adam gelmiş liseyi açıktan bitirmiş çalışmış 200k ea yapmış adamı yerlere sokmuşsunuz adam başka şeylerden bahsediyor siz saçma sapan şeylerden bahsediyorsunuz. bu forum çok ayrı bir kafa ve kendilerini "iyi" gören aslında hırsına yenik düşen bir sürü insan topluluğuyla dolu. hahaha evet itülü öğrencilerin çoğu koyun otlattı.

İstanbul'da deprem olacak diye yazılmasın demedim. O da bir ihtimal dedim ve istanuldaki insan popülasyonu şu an anadoludaki insan popülasyonundan daha kötü. İstanbul dediğin memleketin 20 milyonun 5 milyonu Afgan+Suriyeli. Bu kitle Anadolu insanından daha mı iyi oluyor. Anadolu güzellemesi yapmıyorum, İstanbul şu an diğer Anadolu şehirlerinden insan kalitesi olarak iyi değil. Ayrıca bu ülkenin yüzde 85'i Anadolu zaten kimi neyi disliyorsun onu anlamadım. Ben zengindir diye aptal falan demedim. Okuma anlama yetin yok galiba. Senin gibi fakir, alt tabaka adamları o zengin arkadaşlar ortamlarına kolay kolay almazlar demek istedim. Sen İETT ile okula gelirken adam range ile gelecek okula. Ortak bir noktanız yok dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 14 Ağustos 2021; 14:12:35 >

• giresun gelecek bence hayırlı olsun şimdiden meslektaş olacağımız günleri de görürüz umarım <3

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam giresun yaz git siralaman uyuyor sadece öneri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.